Energibesparelser i bygninger

Energibesparelser i private boliger og erhversdomiciler er nu blevet virkelighed med energiløsninger fra kjærgaard.

Effektiv anvendelse af energi og energibesparelser er vigtige metoder til at reducere energiforbrugernes og virksomhedernes omkostninger. Et mindre energiforbrug resulterer også i, at man ikke er så sårbar overfor stigende energipriser. Desuden er energibesparelser et effektivt middel til at reducere miljøbelastningen fra energisektoren, idet det betyder et mindre behov for energiproduktion.

Energibesparelser i bygninger

Energistyring fra Kjærgaard

Ideen bag produkterne BoligStyring og DomicilStyring er bl.a., at alt overflødigt strømforbrug bliver skåret væk, ved at systemet lukker helt ned når ting ikke bliver brugt, og derved kommer der store energibesparelser. Det har længe været kendt, at bl.a. standby-strøm står for en stor del af det generelle strømforbrug, og det kan man reducere til et minimum ved at gøre bygningen i stand til at tænke selv.

Intelligente energibesparelser

I vores løsninger er der ingen begrænsninger, man kan virkelig alt. Hvis der er nogle ting systemet ikke kan i forvejen, så kan det laves. Der er også muligheder for at integrere forskellige ting i vores styringer. F.eks. til private kan det være, at når solvarmen laver varmt vand, slukkes der for gasfyret. Om sommeren når jordvarmen kører og ikke kan komme af med varmen, fordi der intet varmebehov er, kan gulvvarme ventiler i f.eks. badeværelser overstyres for at sikre maksimale energibesparelser.

Energioptimering, der betaler sig

Alle taler om energibesparelser, men vi kan sort på hvidt dokumentere, at investeringen tjener sig hjem og endda hurtigere end forventet. Kjærgaard har udviklet BoligStyring og det energibesparende koncept baseret på intelligent styring til erhverv, som hedder Kjærgaard DomicilStyring og det kan, ligesom boligstyringen, implementeres i alle slags bygninger.

 

Kontakt os vedr. energibesparelser >>

 

Energibesparelser hos private

31% af Danmarks energiforbrug anvendes i husholdninger.

Ved nybygning, renoveringer og ombygninger af huse kan man let og billigt opnå besparelser på omkostninger til opvarmning, f.eks. ved udskiftning af vinduer og varmeinstallation eller ved efterisolering.

Der kan opnås betydelige besparelser ved at købe energieffektive apparater og udstyr til hjemmet, når der alligevel skal købes nyt.

En anden mulighed for at spare på energien er at ændre den daglige adfærd, f.eks. slukke unødvendigt lys og hænge tøj til tørre udenfor i stedet for at bruge tørretumbleren, når solen skinner.

Kilde: Energistyrelsen

 

Læs mere om energibesparelsesmuligheder fra Kjærgaard

Solceller
BoligStyring
DomicilStyring
Termografering 

 

Se også vores presseartikler

Energikampen skal vindes med intelligente bygninger

Nyt produkt giver dit hus en IQ på 180

Skræddersy energiforbruget fra en iPAD

Spar store summer på elregningen

Kjærgaard sparer 200.000 om året på el

 
 

Kjærgaard BoligStyring

Find ud af hvad din husstand kan spare med Kjærgaard BoligStyring. Du opnår store energibesparelser i bygninger og maksimal komfort for dig og din familie.

Læs om energibesparelser med BoligStyring

Kjærgaard DomicilStyring

Holder energiforbruget på et absolut minimum og sørger for energibesparelser og maksimal komfort for husets brugere.

DomicilStyring

Termografi af bygninger

Med vores rapport under armen kan du nemt indhente råd og vejledning fra den håndværksmester, der skal energirenovere dit hus.

Læs om energibesparelser med Termografering