Serviceaftale

Med en serviceaftale garanterer vi blandt andet din virksomhed, at I kan trække på en fast stab af teknikere.

Uanset hvilket system eller hvilken leverance, påtager vi os gerne et serviceansvar. Med 70 biler på landevejen hver eneste dag, har vi næsten altid en mand i nærheden af din virksomhed. Vores serviceorganisation er rustet til at yde service og support af alt fra stansemaskiner, pakkemaskiner, bearbejdningsceller, robotter, transportbånd, el-motorer, el-tavler, bygningsinstallationer, osv. Udtrykt lidt populært kan vi tage os af alle former el-drevne processer, maskiner og udstyr.

Vi sammensætter en serviceaftale, der nøje matcher behovet i din virksomhed. Vi kan påtage os et totalansvar for el-service i din produktion. Med en sådan aftale tilrettelægger vi servicebesøg og laver en plan for det præventive vedligehold. Du skal som fabrikschef eller produktionschef ikke bekymre dig om vedligeholdelsesplaner og lign. Vi sørger for alt og dokumenterer det hele ned til mindste detalje.

Du kan også vælge en løsning, hvor vi stiller en eller et helt team af serviceteknikere til jeres faste rådighed. Det vil sige, at vores medarbejdere møder fast i din produktion og her agerer virksomhedens el-afdeling. Vi udfører hver dag fast service for en lang række industrikunder og har erfaring med stort set alle brancher - også arbejde i rene miljøer, der kræver særlige attester.
Servicetilkald

Ring 7565 0000, hvis din produktion står stille og I har brug for akut hjælp. Vores servicetelefon er bemandet af professionelle serviceteknikere, der sørger for hurtig udrukning, når opgaven kræver det.

Læs mere...