Gå til forsiden

    FOOD & BEVERAGE

    Årtiers erfaring med vedligehold, optimering og automatisering af produktionsprocesser i fødevareindustrien, på bryggerier og hos underleverandører til disse, har gjort Kjærgaard til specialist inden for krav til hygiejne, sporbarhed og dokumentation.

    Vores udviklere og teknikere er bekendt med de særlige hensyn, der skal udvises i produktionsmiljøer med direkte og indirekte fødevarekontakt. Det betyder, at vores elektriske og mekaniske løsnnger udformes jf. gældende hygiejnekrav og krav til rengøring med nedvaskning og i nogle tilfælde brugen af højtryksrens og skoldning. Vi har naturligvis erfaring med CIP-anlæg og andre lignende systemer i fødevareindustrien. Kjærgaard benytter desuden fødevaregodkendte komponenter og installationsmetoder, der minimerer risikoen for kontaminering.

    Sporbarhed og dokumentation

    Mange af vores løsninger har berøring med hel- og halvfabrikata gennem en stor del af kundens supply-chain. Det betyder, at vores systemer signaludveksler med ERP- og MES-løsninger samt øvrigt udstyr i produktionen. Vores løsninger muliggør fuld sporbarhed i alle de processer, hvor produkterne transporteres, håndteres og kontrolleres af Kjærgaards fuldautomatiske løsninger. Vi efterlever kravene til en streng datadisciplin, der bl.a. bygger på vores mangeårige samarbejde med nogle af Danmarks største farmaceutiske produktionsvirksomheder.

      For yderligere info:

      Søren Kloster
      Divisionsdirektør, Automation
      Tlf: 7565 0000

      Top