Gå til forsiden

Nyansatte hos Kjærgaardoktober 9, 2017


Mikkel Brinch Christensen
SCADA- og procesprogrammør, Løsning afd., ansat 9. oktober 2017

Mikkel Brinch Christensen er ansat i Engineering afdeling som SCADA- og procesprogrammør. Han er uddannet industrielektriker og har videreuddannet sig til Data/El-ingeniør. Mikkel har været ansat som El-ingeniør ved Flexcon i Odense og senest har han været selvstændig robot og PLC programmør.
Mikkel bor i Odense sammen med hans kæreste og deres delebørn.
Hvis der udover arbejde og familielivet skulle være et par timer ledig i fritiden spiller Mikkel squash.

Velkommen til Mikkel.

 


Visti Kjærulf Pedersen
Lagerchef, Løsning afd., ansat 4. september 2017

Visti Kjærulf Pedersen er ansat som lagerchef hos Kjærgaard. Han kommer fra et job som logistikchef hos Flextek i Hedensted, hvor han har været i mange år. Før Flextek var Visti i speditionsbranchen, hvor han var ansat hos Dan Cargo.
Visti bor i Hedensted sammen med hans to drenge og har kæreste i Ry.
Fodbold er den store interesse, hvor Visti i mange år har været ungdoms fodboldtræner i Hedensted – ellers går fritiden med hus og have.

Velkommen til Visti.

 


Lasse Hans Scharling Frederiksen
Elektrikerlærling, Odense afd., ansat 1. september 2017

Lasse Frederiksen er startet som lærling i Kjærgaards Odense afdeling og skal uddanne sig indenfor styring og regulering.
Lasse bor i Odense.

Velkommen til Lasse.

 


Brian Kim Christensen
Tekniker, Løsning afd., ansat 1. september 2017

Brian Kim Christensen er ansat som tekniker og mekanik montør hos Kjærgaard. Brian er uddannet maskinarbejder og har tidligere arbejdet med drikke- og spildevand hos AO Vaga teknik, hvor han har opbygget installationer af flowmålere. Brian har også været tekniker indenfor fejlmåling og installation hos TDC.
Brian bor i Horsens sammen med familien.
Han har 6 børn, så fritiden går sammen med dem og hunden. Derudover har Brian også gang i en større ombygning.

Velkommen til Brian.

 


Jens Christian Andersen
Teknisk projektleder, Løsning afd., ansat 7. august 2017

Jens Christian Andersen er ansat hos Kjærgaard som teknisk projektleder. Jens Chr. vil komme til at stå for tekniske projekter fra start til aflevering hos kunden. Jens Chr. er uddannet el-ingeniør i stærkstrøm og har i de sidste 15 år arbejdet hos YIT/Caverion A/S Offshore i Esbjerg, hvor han har været kontraktansat hos Mærsk Oil & Gas og arbejdet med “Topside Facilities”. Jens Chr. har stor erfaring med projektstyring og godkendelse af maskinanlæg.
Jens Chr. bor i Bjerre ved Juelsminde sammen med hans hustru og 2 børn.
I fritiden nyder Jens Chr. at komme på havet, hvor en af hans store interesser er sejlads. Han er også jæger, så når jagtsæsonen melder sig, er han at finde ude i naturen.

Velkommen til Jens Chr.

 


Marc Vind Randrup
Sales Engineer, Løsning afd., ansat 1. august 2017

Marc Vind Randrup er ansat som Sales Engineer i Kjærgaards salgsteam. Marc skal fremover arbejde med opsøgende salg indenfor automationsanlæg og standard maskiner. Marc har en teknisk baggrund som elektriker og kommer fra en salgsstilling ved Bestseller.
Marc bor i Vejle sammen med kæresten.
Ved siden af jobbet har Marc en speedway karriere, så det meste af fritiden går med at træne og køre løb i den danske superliga. Marc er også nået til udlandet, hvor han har kørt løb både i Polen og England.

Velkommen til Marc.

 


Jan Vang Østergaard
Daglig leder – Engineering, Løsning afd., ansat 1. august 2017

Jan Vang Østergaard er ansat hos Kjærgaard som daglig leder i Engineering og skal stå for den daglige ledelse og koordinering af medarbejderne. Jan er uddannet maskiningeniør og kommer fra en stilling som projektleder ved Danish Crown. Tidligere har Jan også været vedligeholdelseschef for Arla Foods og chef for teknisk dokumentation ved Alfa Laval.
Jan bor i Yding ved Østbirk sammen med hans hustru og 3 børn.
Fritiden går med håndbold og cykling, som er Jans store interesse og så hygger han lidt med ølbrygning hjemme på landstedet.

Velkommen til Jan.

 


Abdolreza Rezaeifar
Automationstekniker, Løsning afd., ansat 21. juli 2017

Reza er ansat i serviceafdelingen hos Kjærgaard i Løsning som automationstekniker, hvor han primært skal arbejde med software. Reza kommer fra Iran, hvor han har en baggrund fra olie, gas og energi industrien. Reza har 16 års erfaring med automation og proces.
Reza bor i Horsens sammen med sin familie og børn.

Velkommen til Reza.

 


Frank Mouridsen
Servicetekniker, Odense afd., ansat 8. maj 2017

Frank Mouridsen er ansat i Kjærgaards Odense afdeling som servicetekniker. Frank er uddannet elektroniktekniker og har i mange år arbejdet hos Schneider Electric.
Frank bor sammen med sin kone i Odense og har 2 voksne sønner.
Fritiden går med hus, have og sommerhus, hvor der altid kan rodes med noget mekanik.
Frank er lystfisker, så han tar gerne på fisketur, når der er tid og mulighed for det.

Velkommen til Frank.

 


Benjamin Rasmussen
Automationstekniker lærling, Fredericia afd., ansat 24. april 2017

Benjamin Rasmussen er ansat i Fredericia afdeling som lærling indenfor automationsteknik. Benjamin har nået at uddanne sig som multimediedesigner og webudvikler, inden han er gået i gang med at stå i lære, så nu bliver han godt klædt på. Tidligere har Benjamin også haft diverse vikar job indenfor lager og rengøring.
Benjamin bor i Vejle og fritiden går med en masse forskelligt. Han læser bøger, roder med computere og ser en masse film. Derudover dyrker Benjamin springgymnastik og sejlads.

Velkommen til Benjamin.

 


Mads Thiele Bro-Rasmussen
Elektriker lærling, Odense afd., ansat 10. april 2017

Mads Thiele Bro-Rasmussen er ansat som voksenlærling i Odense afdeling indenfor elektronik. Mads har været selvstændig gulvlægger.
Mads bor i Svendborg.

Velkommen til Mads.

 


Poul Erik Herbst
Tekniker, Løsning afd., ansat 13. marts 2017

Poul Erik Herbst er ansat som tekniker hos Kjærgaard, hvor han er startet ud med at være på tavleværkstedet. Poul Erik er udlært elektronikmekaniker hos Jansson Electronic i Vejle. Der arbejdede han i 12 år indtil han blev selvstændig med Elektronik Service i Vejle. Efter 11 år som selvstændig vendte Poul Erik tilbage til Jansson El, hvor han var i flere år. De seneste 5 år har Poul Erik været hos HL Repro i Hedensted.
Poul Erik bor i Hedensted sammen med hans hund.
I fritiden er Poul Erik lystfisker og sammen med hunden nyder han at gå lange ture i naturen.

Velkommen til Poul Erik.

 


Torben Hammer Jensen
Elektriker, Løsning afd., ansat 1. marts 2017

Torben Jensen er ansat som elektriker hos Kjærgaard og skal fremover arbejde i el-afdelingen hos Daka Danmark. Torben er uddannet elektriker og har siden 1998 arbejdet på Daka. Torben er også en tidligere kending, da han var ansat hos Kjærgaard fra 1990-98.
Torben bor i Hedensted sammen med hans kone og 2 piger.
Fritiden går med fodbold, motorsport og badminton.

Velkommen til Torben.

 


Jan Lindbæk
Elektriker, Løsning afd., ansat 1. marts 2017

Jan Lindbæk er ansat som elektriker hos Kjærgaard og fremover skal Jan arbejde i el-afdelingen hos Daka Danmark. Jan er uddannet automatikmekaniker og har installatør eksamen. Jan var i årene 1996-2000 ansat hos Kjærgaard, så han kender virksomheden. Fra år 2000 og til nu, har han arbejdet på Daka.
Jan bor i Hornstrup Kirkeby ved Vejle sammen med hans kone og 3 børn.
I fritiden dyrker Jan en masse sport. Han spiller badminton og motionscykling i naturen.

Velkommen til Jan.

 


Peter Bukhave
Tekniker, Fredericia afd., ansat 1. marts 2017

Peter Bukhave er blevet ansat i Kjærgaards Fredericia afdeling. Han er uddannet elektriker og elektroniktekniker og har arbejdet med automationsanlæg i 25 år. Han har tidligere været hos Skako, Cabinplant, Nordson, Flexcon og KEN, så han har stor erfaring med Siemens, Omron og PCSchematic.
Peter bor i Nørre Broby på Fyn sammen med hans kone Trine og deres 2 drenge.
Det meste af fritiden går med motionscykling på landevejen – og helst under sydlige himmelstrøg. Peter rejser også gerne med familien på både ski- og sommerferier.

Velkommen til Peter.

 


Steffen Roland Andersen
Automatiktekniker, Odense afd., ansat 7. februar 2017

Steffen Roland Andersen er ansat i Kjærgaards Odense afdeling som automatiktekniker. Steffen er udlært automatiktekniker hos Danfoss i Nordborg og har siden hen rejst jorden rundt flere gange og sat maskiner op. Han har i mange år bygget standardmaskiner om indenfor Purskum og DeNOX anlæg. Han har også arbejdet med Kawasaki og ABB robotter ved Notox.
Steffen bor midt i Odense sammen med kæresten og har 2 voksne børn.
I fritiden er Steffen musiker, hvor han spiller bas og guitar i et band. Når vejret og tiden ellers tillader det, nyder han en sejltur på havet i sin båd. Solferie bliver det også ofte til i vinterhalvåret.

Velkommen til Steffen.

 


Martin Frydensberg Wagner
Elektriker lærling, Løsning afd., ansat 1. februar 2017

Martin Frydensberg Wagner er startet som lærling i Kjærgaards installationsafdeling og skal uddanne sig indenfor styring og regulering. Martin er faglært landmand og har indtil nu både arbejdet som driftsleder på en svineproduktion i Rumænien og været dansk landmand i Thy.
Martin bor i Horsens sammen med hans kæreste.
I fritiden elsker Martin at gå i skoven og hans stor hobby er skovbrug og landbrug.

Velkommen til Martin.

 


Anders Damgaard Christiansen
Automatiktekniker lærling, Løsning afd., ansat 16. januar 2017

Anders Damgaard Christiansen er startet i service og automations afdelingen som lærling indenfor automatik. Anders har tidligere været semiprofessionel cykelrytter på landevej og bane. I de år hvor Anders cyklede meget tog han en HF + HG eksamen. Efter det kom han i elektrikerlære hos Strøm Hansen, hvor han var i 1 1/2 år inden han startede hos Kjærgaard.
Anders bor i Hedensted sammen med hans kæreste.
Hans store interesse er stadig cykling, som han i dag har udvidet til Triatlon løb.

Velkommen til Anders.

    Top