K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Engagerede elever fra Løsning Skole besøgte Kjærgaard A/Snovember 1, 2015

22 elever på besøg fra 7. A på Løsning Skole på besøg hos Kjærgaard.

For tredje år i træk arbejder alle 600 elever i Hedensted Kommunes 7. klasser med erhvervsproduktion i en uge. Her til formiddag var 22 elever på besøg fra 7. A på Løsning Skole på besøg hos Kjærgaard.

Divisionsdirektør Kjeld Gade gav en kort præsentation af Kjærgaard. Han kom ind på, hvilke opgaver Kjærgaard løser og hvilke uddannelser Kjærgaard lægger vægt på, når der skal ansættes medarbejdere.

Herefter blev eleverne delt op i tre hold, hvor den ene gruppe kunne blive klogere på økonomi og HR. Den anden gruppe hørte lidt om sprog, kommunikation og markedsføring. Den tredje gruppe fik en introduktion til entrepreneurship og produktion.

Herefter fulgte en kort rundvisning og demonstration af en robot, inden dagen blev rundet af.

Kjeld Gade roste blandt andet eleverne for at være engagerede. – Det var en rigtig god oplevelse. Jjeg vil gerne rose eleverne for at være rolige og lyttende. De viste interesse for emnerne, der passede godt sammen med HOP-IN. Det er altid dejligt med engagerede elever.

Vi har selv et ansvar for at sikre fremtidens arbejdskraft, og vi vil gerne skabe endnu mere interesse for vores fag. det er vigtigt vi  i fællesskab også fremover kan bevare og udvikle industriarbejdspladser i Hedensted Kommune, forklarer Kjeld Gade.

Eleverne synes også det havde været en spændende uge med praktik og teknologi. dét at komme ud og være håndgribelig, har helt sikkert fået interessen frem i nogle elever. Vi håber selvfølgelig på, at vi har gjort et godt indtryk. Måske er vi så heldige at se dem og nogle år, som en del af vores medarbejderstab. det er jo lidt det vi håber på, når vi kommer ud til skoler og fortæller dem og faget og branchen.

22 elever på besøg

Eleverne fik lov til at prøve kræfter med robotterne

    Top