K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

El-projektleder til installation af entreprisearbejdejanuar 27, 2022

El-projektleder til installation af entreprisearbejde

Du er projektleder med stort P, der sætter kunden i centrum og opfylder dens krav. Du vil være med til at levere kvalitet og synlige resultater. Du brænder for at give de bedste kundeoplevelser med dine kompetencer. Du vil arbejde i en virksomhed med god kollegialitet, hvor potentialet i dig bliver set og værdsat. Du vil skabe unikke løsninger baseret på godt købmandskab og du værdsætter en kultur, hvor vi fælles udvikler og opretter en god arbejdsplads.

Som Projektleder til installation af entreprisearbejde, vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores service- og installationsafdeling. Du vil få det fulde ansvar for projektledelse af diverse, spændende projekter i hele Danmark.

Vi tilpasser jobbet efter, hvad du kommer med, men du skal som minimum løse nedenstående opgaver.

Ansvar og arbejdsområder

  • Tilbudsberegning på projekter
  • Projektbeskrivelser, samt formidling af disse til afdelingens elektrikere
  • Styring af ressourcer
  • Opfølgning på projekters fremdrift
  • Kundekontakt/rådgivning
  • Store og små projekter

Da vi arbejder med begrebet ”frihed under ansvar” forventer vi, at du selv kommer til, at forme din egen stilling som projektleder. Dvs. du selv skal løfte og tage initiativ for dine projekter. Du har en god energi der udviser fleksibilitet og stor handlekraft, der får alle detaljer med.

 

Om dig

  • Du har en installatør-uddannelse – gerne nyuddannet el-installatør eller med installatørerfaring
  • Du er målrettet, resultatskabende og vedholdende
  • Du er god til at skabe en god relation til vores kunder og er kundeminded
  • Du har evnen til at kommunikere faglig viden på højt niveau på en forståelig måde
  • Du er vild med at styre flere projekter ad gangen og kan arbejde selvstændigt
  • Du er positiv anlagt og ser komplekse projekter, som en spændende udfordring

Som person kan du godt lide at arbejde i et travlt miljø med højt til loftet. Du kan hurtigt sætte dig ind i store og små projekter, hvor du har ansvaret for hele processen. Du går ikke på kompromis med kvalitet og struktur og du er en person der er ydmyg og har en fantastisk energi, der smitter af på dine kollegaer og kunder.

 

Vi tilbyder dig

Vi er en virksomhed, der tager os af vores medarbejdere. Vi har ro på bundlinjen, et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger, der jævnligt mødes til sociale arrangementer med og uden familie. Vi sætter en ære i at øjne og udvikle vores talenter så du får ikke lov til at stå stille hos os.

Vi består af veluddannede, skarpe og relativt unge folk, der ønsker at udvikle sig til, at være nogle af de bedste inden for faget. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger, som du kan sparre med, spørge til råds og lære af.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Servicechef, Niels Abildgaard på tlf. 40800192

Stillingen er til snarlig tiltrædelse på vores hovedkontor i Løsning.
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Ansøg nu

Vi glæder os til at høre fra dig.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

    Top