K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Årets Temaprisvinder 2017november 10, 2017

Per Smedegaard, direktør for Kjærgaard A/S
kåret som Årets Temaprisvinder 2017

 

Årets Temaprisvinder 2017 skulle finde til den store finale, landskåringen, den 9. november ved PwC i Hellerup, blev Per Smedegaard blandt syv andre regionsvindere, ham der løb af med prisen som Årets Temavinder 2017.

Bag prisen står PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans og uddeles på baggrund af årets tema: Samspillet mellem talent og teknologi er afgørende for succes.

Jurybegrundelse:
Årets Temapris 2017 går til en ejerleder, som udmærker sig ved at være drevet af lysten til spænding og nye udfordringer. Med det drive har ejerlederen formået at løfte en traditionel dansk virksomhed. Samtidig med at bringe den på forkant med den teknologiske udvikling.

Ejerlederen udmærker sig desuden ved at omgive sig med de bedste medarbejdere for at kunne udnytte teknologiens muligheder optimalt. En ejerleder der tilbyder muligheder for at øge og udvikle ansattes kompetencer.

Kort sagt er der her tale om en Temaprisvinder, som er forhandler af robotteknologi i Nordeuropa. Han har flertallet af de største danske virksomheder som kunder. Han har  tidligt i sin karriere forstået samspillet mellem talent og teknologi.


Årets Temaprisvinder 2017Per Smedegaard får overrakt prisen af konferencier Cecilie Beck, journalist på TV2.

    Top