K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Kjærgaard hentede inspiration på Automation Fairdecember 3, 2015

Rockwell Automation Events afholdt Automation Fair i uge 47. Her kunne deltagerne blandt andet blive klogere på den nyeste teknologi inden for automationsløsninger.

Rockwell Automation og Kjærgaard A/S har haft et tæt samarbejde gennem en årrække. Divisionsdirektør Morten Bodilsen var blandt deltagerne i Chicago, hvor Automation Fair fandt sted.

– Det var spændende at deltage på Automation Fair. Det var blandt andet interessant at se, hvordan Rockwell har taget et kvantespring i forhold til at flytte HMI og betjening ud på mobile devices. Det var også spændende at høre om connected enterprise, hvor Rockwell understøtter at få data med. Data helt nede fra den enkelte komponent og ud til den enkelte bruger. Det er nu muligt at diagnosticere helt ned i detaljen. Det betyder, at fejlsøgning og muligheden for at se, om noget er på vej til at gå i stykker bliver meget bedre, fortæller Morten Bodilsen.

Udviklingen vil optimere Kjærgaards slutprodukter endnu mere, og det vil smitte af på kunderne.

– Vores anlæg vil blive mere intelligente fremover, for nu er muligheden for fejlfinding og diagnosticering endnu bedre, og det vil selvfølgelig komme vores kunder til gode, forklarer Morten Bodilsen.

Han landede på dansk jord med en masse inspiration i rejsetasken, og han fik også nye, spændende kontakter.

– Jeg kunne jo ved selvsyn se, at vi som Recognized System Integrator er medlem af en succesrig Rockwell-familie, der bød velkommen til 18.000 besøgende, hvilket er rekord, og der var blandt andet fin mulighed for at møde kolleger i branchen samt tale med eksisterende og potentielle kunder. Jeg kom også hjem med interessante visitkort fra folk med inspirerende løsninger, og det har jeg fulgt op på. Det kan godt bane vejen for et spændende samarbejde, slutter Morten Bodilsen.

Morten Bodilsen har netop tilbragt en håndfuld dage i Chicago

Morten Bodilsen har netop tilbragt en håndfuld dage i Chicago

    Top