K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Video box

AUTOMATION

AUTOMATION – Intelligente industriløsninger 

Vi sørger for at forøge effektiviteten i din produktion og dermed konkurrenceevnen gennem intelligent industriautomation.

Vores aktiviteter spreder sig over flere forskellige industrier og forbearbejdningsprocesser, og mange af vores automationsløsninger afsætter vi inden for emballageproduktion, i fødevareindustrien, til medicinalvarefremstilling og til plast- og metalforbearbejdning – for at nævne nogle af de væsentligste.

Som en fabrikatuafhængig leverandør af industriautomation, ønsker vi ikke at overtage eller monopolisere adgangen til at servicere vores kunders produktionsudstyr. I stedet bestræber vi os på, at give vores kunder frihed til at sammensætte koncepter, der indeholder præcis det mix af teknologier og aktører, som ud fra de givne kriterier vurderes optimale.

Ud over udvikling og opbygning af produktionsanlæg, yder vi også kompetent rådgivning inden for industriautomations- og sikkerhedsområdet generelt. Alt sammen i bestræbelserne på at frigøre menneskelige ressourcer gennem automatisering af de tunge, monotone og/eller urene processer, som kan håndteres tilfredsstillende eller bedre maskinelt.

Ud over OEE- og turnkey-løsninger integrerer vi robotløsninger og intelligente styringer med PLC, SCADA, drives mv., og vi kan skræddersy en løsning til lige netop din virksomhed.

– OEE – produktionsoptimering
– SERVO – præcision og fleksibilitet
– ROBOTTER – turnkey-løsninger
– VISIONSYSTEMER – automatisk kontrol
– PLC – komplette styringer

Klik her for at se mere om Kjærgaard

Klik her for at læse om intelligente styringer

Kjærgaard arbejder tæt sammen med de mest betydningsfulde automationsleverandører på markedet – Siemens og Rockwell.
Kjærgaard er en af Rockwells danske systemintegratorer og har titel af Recognized System Integrator.

RecogniSed_system_integrator_C

  For yderligere info:

  Persons Division image

  Søren Kloster
  Salgsdirektør
  Tlf: 7565 0000

  Top