K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Cobots

Book et møde

Kontakt Morten og giv din virksomhed den perfekte start på automatisering med cobots. Kjærgaards erfaring fra automations- og robotbranchen hjælper jer til den rigtige løsning, uanset størrelsen og kompleksiteten på opgaven.

 

INFO OM COBOTS

Hvad er en Cobot?

Cobots er omkostningseffektive, fleksible, sikre og brugervenlige kollaborative robotter, der kan arbejde tæt sammen med mennesker i produktionsmiljøer. Samarbejdende robotter gør automatisering nemmere end nogensinde før for selv små og mellemstore virksomheder. Takket være den teknologiske udvikling er cobots fremtiden for automatiseringsindustrien.

Hvorfor cobots?

Kollaborative robotter er designet til at arbejde side om side med mennesker. Dette gør automation nemmere for virksomheder i alle størrelse. Alle disse fordele har gjort vores cobots værdiskabende i en bred vifte af applikationer.

Nem programmering

Brugere uden programmeringserfaring kan hurtigt sætte de kollaborative robotter op og betjene dem ved hjælp af intuitiv 3D-visualisering. Man skal blot flytte robotarmen og vise den bevægelse, den skal udføre, eller trykke på piletasterne på den brugervenlige touchskærm.

Hurtig opsætning

Hvor det før har taget flere uger, kan robotterne nu tages i brug efter blot et par timer. Vores kunder fortæller, at den gennemsnitlige opsætningstid kun er en halv dag.

Fleksibel automation

Det er hurtigt og nemt at flytte robotten til nye processer, og på den måde bliver det muligt at automatisere næsten alle manuelle opgaver, også ved små partier eller hurtige omstillinger. Robotten kan huske programmer for tilbagevendende opgaver.

Automatisering med cobots

Cobots er særligt anvendelige til at udføre produktionsopgaver inden for pick and place, kvalitetskontrol, pakning & palletering, samt håndteringsopgaver som fx maskinpasning.

  For yderligere info:

  Persons Division image

  Morten
  Divisionschef
  Tlf: 7565 0000

  Top