K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Dataopsamling

Dataopsamling til produktionsoptimering

Tag pulsen på produktionen og optimer den med en Kjærgaard PerformanceTracker
Producenter af alle typer og størrelser kan optimere produktionen på flere parametre og reducere omkostningerne ved at udnytte det eksisterende udstyr på den mest effektive måde. Dette gøres ved at opsamle anlæggets data og analysere disse. Dataene danner grundlag for at forstå årsagerne til ineffektivitet, spild og tabt kapacitet. Med denne indsigt i produktionen, kan man finpudse og prioritere tiltag til procesoptimering.Dataopsamling OEE - Smartphone

Nem implementering i produktionens PLCere
Kjærgaard har udviklet en PerformanceTracker, der implementeres i produktionens PLCere og dermed bruger input fra eksisterende følere og sensorer mv. PerformanceTrackeren beregner og håndterer udstyrets data og sender dem videre til en server eller cloud. Der skal ikke tilkobles ekstra udstyr eller databokse for at lave dataopsamling.

Live eller historisk data kan visualiseres på alle platforme
Efter PerformanceTrackeren har beregnet dataene, skal de visualiseres. Microsoft Power BI er et kendt værktøj og giver brugeren mulighed for selv at designe sit dashboard. Desuden kan Power BI også generere simple rapporter, som kan pushes til en mail.
Power BI kan vise både live og historiske data og det installeres via en app til tablets og smartphones, så de nemt kan tilgås alle steder fra.

Klik her for at læse mere om OEE

Klik her for at se mere om Kjærgaard

  For yderligere info

  Persons Division image

  Mads Christiansen
  Automationstekniker
  Tlf: 4080 0053

  Top