K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

På flere måder et “stort” projekt for Kjærgaarddecember 2, 2015

Motorer og frekvensomformere fås i næsten alle størrelser. Som oftest er de ikke så store som dem, Kjærgaard har leveret til DLG Food Oil, der producerer rapsolie i nordjyske Agersted.

Faktisk har Kjærgaard aldrig tidligere arbejdet med enheder af den størrelse.

– Det er bestemt ikke hverdagskost for os at arbejde med motorer på 690 kW og 200 kW og en frekvensomformer på 710 kW. Alene den store motor vejer fire tons og skal løftes ind gennem taget. Både motorer og frekvensomformeren er leveret. Nu er vi i gang med lave styringer og koble enhederne sammen, fortæller Søren Haase, der er direktør for Kjærgaard Nord.

Det er ikke første gang, at Søren Haase og hans medarbejderstab løser opgaver for DLG.

– DLG er en af vores meget gode kunder. Vores samarbejde har efterhånden varet i 16-17 år. Vi har lavet mange forskellige projekter for DLG gennem årene. I det nye år skal vi hjælpe dem med energioptimering i en af fabrikkerne, lyder det fra Søren Haase.

I øjeblikket burde Søren Haase måske skifte sine sikkerhedssko ud med løbesko. Der bliver løbet ekstra stærkt i det nordjyske for tiden.

– Vi har aldrig oplevet noget lignende, men vi har heldigvis fantastisk dygtige og fleksible medarbejdere. De er villige til at arbejde hårdt, så det er dejligt. Vores pipeline ser fin ud, og der venter blandt andet et projekt med at skifte 550 branddetektorer ud på Telenors hovedsæde. Vi kommer ikke til at kede os foreløbig, fortæller Søren Hasse. 

Direktør Søren Haase

Direktør Søren Haase

 

    Top