K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Dokumentationstekniker til Kjærgaard A/S – Løsningmarts 4, 2024

Har du en teknisk baggrund, og har du værktøjerne til at lave el-tegninger og brugsanvisninger – og til at risikovurdere? Så ligger der et spændende job og venter på dig hos Kjærgaard i Løsning.

 

Teknisk innovation og automatisering er vejen til gode resultater, og hos Kjærgaard A/S i Løsning skal vi konstant være i front og være parate til at opfylde vores kunders behov. Vores løsninger er efterspurgte, og derfor søger vi nu en dygtig dokumentationstekniker for at sikre, at vores kunder får de bedste løsninger, som kan skabe de ønskede resultater.

Om jobbet

Som dokumentationstekniker vil dine opgaver ligge inden for projekter, der involverer automation og robotanlæg. Du kommer til, i tæt samarbejde med automationsteknikere, robotteknikere og montageafdelingerne, at varetage følgende opgaver:

 • Projektering, el-design og indkøb
 • – etablering og vedligeholdelse af produktions- og procesdokumentation (arbejdsinstruktioner, procesdiagrammer m.v.)
 • – udarbejde tekniske sikringsløsninger og functional safty
 • – vurdering, kontrol og opbygning af maskiners tekniske dossier
 • – lead på teknisk dokumentation og CE-mærkning
 • – validering af sikre systemer
 • – udarbejdelse af designdokumentation
 • – udarbejdelse af testrapporter

 

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund med erfaring inden for el-design, CE-mærkning herunder opbygning af maskiners tekniske dossier

 • – du har nogen års erfaring med el-design og maskinsikkerhed
 • – du er god til både at arbejde selvstændigt og indgå i større projektteams
 • – du er målrettet, struktureret og hurtig til at tilegne dig ny viden
 • – du er handlingsorienteret og formår lige godt at igangsætte som at afslutte opgaver/projekter
 • – du er tilpas i et uformelt og til tider hektisk arbejdsmiljø
 • – du behersker, udover dansk, engelsk i skrift og tale
 • – du har grundlæggende kendskab til maskindirektiv/maskinforordning

 

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

 

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling som Dokumenttekniker i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil få engagerede kollegaer. Vores tværfaglige profil gør os til et spændende team af medarbejdere, med mange forskellige kompetencer.

Vi bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

For at skabe et godt sammenhold og nærværende miljø, arrangeres der mange sociale arrangementer og vi griller gerne når solen skinner. Til de faste traditioner, som fastelavn og firmafest, bliver familien også inviteret med.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ronni Ziegler på rzh@kia.dk.

Uploade din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

_____________________________________________________

 

Søg uopfordret

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

_____________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

  Top