K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

El-konstruktør til Kjærgaard A/S – Løsningfebruar 15, 2022

El-konstruktør til KjærgaardEl-konstruktør
til Kjærgaard A/S i Løsning

Har du en El-teknisk baggrund, kan arbejde struktureret og målrettet, så ligger der et spændende job og venter på dig som El-konstruktør.

 

Kjærgaard er med sine 100 år en virksomhed, med et solidt team af ca. 160 medarbejdere, der har mange års erfaring med branchen og med stærke relationer til sine kunder. Vi udvikler automations- og robotløsninger til hele industrien og er kendt for vores innovative tilgang. Vores løsninger er efterspurgte, og derfor søger vi nu en dygtig og struktureret EL-konstruktør for at sikre, at vores kunder får de bedste løsninger.

Om jobbet

Som El-konstruktør i vores Engineering-afdeling, vil du blive en del af et mindre team af El-konstruktører. Opgaverne ligger inden for projekter, der involverer automation og robotanlæg. Du kommer til i tæt samarbejde med automationsteknikere, robotteknikere og montagen at varetage følgende opgaver:

 • El-konstruktion i PCSCHEMATIC.
 • Stå for indkøb af de EL-komponenter skal bruges til fremstilling af tavler og dertilhørende styring.
 • Etablering og vedligeholdelse af produktions- og procesdokumentation
  (arbejdsinstruktioner, layouttegninger, procesdiagrammer m.v.)
 • Udarbejdelse af tekniske sikringsløsninger og functional safety.
 • Ansvarlig for teknisk dokumentation og CE-mærkning, herunder GAP-analyse.
 • Validering af sikre systemer.
 • Behandling af produktændringer.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet Industrielektriker, Automationstekniker eller lignende og med erfaring indenfor PCSCHEMATIC, CE-mærkning og/eller opbygning af maskiners tekniske dossier.

 • Du har lyst til at arbejde med maskinsikkerhed.
 • Du er god til både at arbejde selvstændigt og indgå i større projektteams.
 • Du er målrettet, struktureret og hurtig til at tilegne dig ny viden.
 • Du er handlingsorienteret og formår lige godt at igangsætte som at afslutte opgaver/projekter.
 • Du trives i et uformelt og til tider hektisk arbejdsmiljø.
 • Du behersker ud over dansk, engelsk i skrift og tale.

 

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil indgå i Engineering afdelingen sammen med andre engagerede kolleger.
Vores tværfaglige profil gør os til et spændende team af medarbejdere, med mange forskellige kompetencer. For at skabe et godt sammenhold og nærværende miljø, arrangeres der mange sociale arrangementer og vi griller gerne når solen skinner. Til de faste traditioner, som fastelavn og firmafest, bliver familien også inviteret med.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ronni Ziegler på rzh @ kia.dk.
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Ansøg nu

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

____________________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

Top