K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Elektriker hos Kjærgaard A/S – Dronninglundjanuar 3, 2024

Kunne du tænke dig et spændende job som elektriker hos Kjærgaard?

Som elektriker hos Kjærgaard i Dronninglund vil du komme til at arbejde med installationer inden for industri og privat.

Om jobbet 

Arbejdsopgaverne er primært serviceopgaver samt bygningsinstallationer inden for industri – der kan dog forventes arbejdsopgaver inden for det private område.

Du skal i nogle tilfælde specificere og løse opgaver i direkte samarbejde med vores kunder.

Dine kvalifikationer

  • – Uddannet Elektriker eller Industrielektriker og have lyst til, at arbejde selvstændigt.
  • – Gode IT-kundskaber
  • – Interesseret i at lære nyt – vi udvikler dig gerne til Tekniker, hvis du har ambitioner i den retning
  • – Kørekort, kategori B

 

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Din energi og gode humør smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så din kunde får en tilfredsstillende service.

Som elektriker hos Kjærgaard i Dronninglund vil dine gode samarbejdsevner gør dig til en vellidt kollega og en god ambassadør for Kjærgaard ude hos kunden.

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling som Elektriker i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil få engagerede kollegaer. Vores tværfaglige profil gør os til et spændende team af medarbejdere, med mange forskellige kompetencer.

Du får egen servicevogn og løn efter kvalifikationer, samt sundheds- og pensionsordning.

Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

For at skabe et godt sammenhold og nærværende miljø, arrangeres der mange sociale arrangementer og vi griller gerne når solen skinner. Til de faste traditioner, som fastelavn og firmafest, bliver familien også inviteret med.

Ansøgning og CV

Stillingen er til snarlig tiltrædelse i Dronninglund. Har du spørgsmål til stillingen  eller er interesseret i jobbet så tøv ikke med at kontakte Direktør, Søren Haase på 40 80 02 10 eller til sha@kia.dk.
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

_____________________________________________________

 

Søg uopfordret

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

____________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

    Top