K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Elektrikerlærling til Kjærgaard A/S – Odensejuni 25, 2024

Kunne du tænke dig en spændende hverdag som elektrikerlærling, og har du lyst til at arbejde med el-installationsopgaver inden for industrien? Så kan du nu blive en del af en nyskabende virksomhed, som beskæftiger sig med innovative automations løsninger.

 

Som elektrikerlærling hos Kjærgaard A/S får du et bredt indblik i elektrikerfaget, og kommer til at arbejde med etablering af forskellige former for elektriske installationer. Du kommer til at indgå i et ungt team af kompetente kolleger i vores afdeling i Odense, som udover elinstallation også beskæftiger sig med Automations projekter, og fejlsøgning på automatiske anlæg.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du afslutter elektrikeruddannelsens grundforløb i 2024.

Som person er du positiv, struktureret og ansvarsbevidst. Du forstår vigtigheden i at levere løsninger af høj kvalitet til tiden, og udviser engagement og fleksibilitet. Du er en holdspiller med gode samarbejdsevner, som trives med at have en omskiftelig hverdag. Med din passion for elektrikerfaget er du ivrig efter at lære, og vise hvad du kan.

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Kjærgaard tilbyder dig 

Selv når du er helt ny i Kjærgaard er du meget tæt på beslutningerne, og du vil se dem blive ført hurtigt ud i livet. Det betyder også, at vi stiller krav til dig. Du skal kunne tage selvstændige initiativer. Du skal have lyst til hele tiden at dygtiggøre dig. Du skal være bevidst om, at det team, som du er en del af, stoler på dig – ligesom du kan stole på dem.

Vi uddanner nogle af landets dygtigste Elektrikerlærlinge

Hos os går vi utroligt meget op i din trivsel og vi ønsker at skabe de bedste fremtidsudsigter for vores lærlinge. Derfor er din uddannelse hos os tilpasset både dine personlige interesser og branchens fremtidige behov.

Ansøgning og CV

Hvis du kan se dig selv, som vores elektrikerlærling er du velkommen til at ringe eller sende os din ansøgning.

Vi behandler ansøgningerne løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Divisionschef Morten Winther Juhlin på mwj@kia.dk
Stillingen er med tiltrædelse i januar 2025.

Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

_________________________________________________________

 

Læs mere om at være lærling hos Kjærgaard 

Hvis du vil læse mere om at være lærling i Kjærgaard, anbefaler vi artiklen her eller vores lærlinge videoer på YouTube.
https://lnkd.in/dMGC8Vhv
https://lnkd.in/dAvfVZUT

______________________________________________________________

Om Kjærgaard

Kjærgaard er med sine 100 år en virksomhed, med et solidt team af ca. 160 medarbejdere, hvoraf vi i Odense-afdelingen er ca. 25 medarbejdere. Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

 

    Top