K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Engagerede elever fra Løsning Skole besøgte Kjærgaard A/Snovember 1, 2015

For tredje år i træk arbejder alle 600 elever i Hedensted Kommunes 7. klasser med erhvervsproduktion i en uge, og her til formiddag var 22 elever fra 7. A på Løsning Skole på besøg hos Kjærgaard.

Divisionsdirektør Kjeld Gade gav en kort præsentation af Kjærgaard og kom blandt andet ind på, hvilke opgaver Kjærgaard løser og hvilke uddannelser Kjærgaard lægger vægt på, når der skal ansættes medarbejdere.

Herefter blev eleverne delt op i tre hold, hvor den ene gruppe kunne blive klogere på økonomi og HR, den anden gruppe hørte lidt om sprog, kommunikation og markedsføring, og den tredje gruppe fik en introduktion til entrepreneurship og produktion.

Herefter fulgte en kort rundvisning og demonstration af en robot, inden dagen blev rundet af.

Kjeld Gade roste blandt andet eleverne for at være engagerede. – Det var en rigtig god oplevelse, og jeg vil gerne rose eleverne for at være rolige og lyttende. De viste interesse for emnerne, der passede godt sammen med HOP-IN, og det er altid dejligt med engagerede elever. Vi har selv et ansvar for at sikre fremtidens arbejdskraft, og vi vil gerne skabe endnu mere interesse for vores fag, så vi i fællesskab også fremover kan bevare og udvikle industriarbejdspladser i Hedensted Kommune, forklarer Kjeld Gade.

Eleverne fik lov til at prøve kræfter med robotterne

Eleverne fik lov til at prøve kræfter med robotterne

 

    Top