K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Video box

FIRMATELEFONI

Firmatelefoni: Saml hele virksomhedens telefoni med en totalløsning fra Kjærgaard IT og spar penge på din næste telefonregning.

Den allerførste kontaktflade ind i en virksomhed går som regel via telefonen. Derfor er det af afgørende betydning, at betjeningen af kunder og interessenter foregår så professionelt som muligt.

Vores mest solgte telefoniløsning, er bygget op omkring en Hosted telefoncentral, det giver stor flexibilitet og lave omkostninger.

 

firmatelefoni Kjærgaard

firmatelefoni Kjærgaard

Du får alle funktioner med i prisen,  bliver der udrullet opdateringer og nye funktioner, får du automatisk disse, altså en fremtidssikker løsning.

Omstiling

Via bordtelefon eller dit dashboard på computer

One-number

Samme nummer, både på mobil og fastnet.

Kø Funktioner

Du kan logge dig af og på efter behov

Mobil App

Både til IOS og Android

Velkomsthilsen

Mulighed for professionel indtalte speak og ventemusik.

Og meget meget mere

Næsten alt er muligt

Vi ser ofte at der er store besparelser at hente på den samlede telefonregning,  derfor beder vi ofte om at få tilsendt den seneste telefonregning, så kan vi nemlig beregne besparelsen og hurtigt få et overblik over, om det kan betale sig for jer at skifte telefonleverandør.

Kunde reference

Gert Tomassen MegaWash A/S

Så I fik, hvad I blev lovet …?

”Det er faktisk en af de første gange, at jeg har oplevet, at det, der er blevet lovet på et møde, også er det, der kommer på fakturaen. Der kan komme sådan noget med, at ”så var du der, og så sendte du en sms osv. og så blev det dyrere. Men den slags er der ikke. Vi får det, vi er blevet lovet, og det er sgu da meget skønt"

  For yderligere info:

  Persons Division image

  Casper Nicolai Lund
  Afdelingsleder / Account Manager, Kjærgaard IT
  Tlf: +45 7565 0000
  Mobil: +45 4080 0139

  Top