K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Hvordan tiltrækker og fastholder vi generation Y og Znovember 4, 2021

generation Y og Z

Hvordan tiltrækker og fastholder vi generation Y og Z

Denne problemstilling blev taget op i sidste uge, hvor Hedensted Erhverv bl.a. havde inviteret Ronni Ziegler til at dele ud af vores erfaringer ifm. fastholdelse af generation Y og Z.

 

Forstå de nye generationer

Når vi taler om arbejdsmarkedet adskiller generation Y og Z sig fra tidligere generationers tilgang til at have et job. Derfor er det utroligt vigtigt at tale om generationerne og forstå dem.

Højere ambitioner og personlig succes

I dag vil generationerne have frihed, ansvar og evnen til selv at bestemme deres udvikling. De har en højere ambition om, hvor de gerne vil hen. Derfor betyder den personlige succes utroligt meget for dem. Der er ingen opdeling mellem arbejds- og fritidsliv.

Hos Kjærgaard er vi meget bevidste om ovenstående og at der skal være en god balance mellem struktur og frihed. Vi giver vores medarbejdere stor fleksibilitet, da vi godt ved, at der er andet som fylder i dagligdagen. Vi er fortaler for, at have en tæt dialog omkring udvikling, arbejdstid og opgaver. Alt dette er med til, at vores medarbejdere tager et ansvar og at vi kan tiltrække, udvikle og fastholde dem i lang tid.

____________________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

    Top