K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  backup-løsning

  Effektiv sikring af data

  Hvis du er en af dem der har prøvet at miste vigtige data, ved du også, at en backup-løsning er helt essentielt, at have styr på.

  Det kan koste uanede værdier, hvis der ikke er backup i virksomheden. Gå derfor aldrig på kompromis med en backup-løsning.

  En Cloud tjeneste er ikke en backup-løsning

  Det er vigtigt for os at fortælle, at blot fordi du har dine data i skyen i f.eks Teams eller Sharepoint, at så er det IKKE en backup-løsning. Dette misforstår mange og derfor står de uden backup, når uheldet er ude. Dokumenter, billeder, mails m.m. bliver kun synkroniseret, så det er muligt for dig at tilgå dine filer fra andre enheder. Dette betyder desværre også, at hvis der er fejl, så bliver de også synkroniseret med over - f.eks. sletning af regnskaber, kundekontrakter m.m. Eller forestil dig en kundemappe i Outlook som forsvinder, men først opdages efter 2-3 måneder. Hvis du bliver ramt af en virus der kryptolokker dine filer, har du heller ingen beskyttelse, hvis du ingen backup har.

  Med en backup-løsning, kan vi hjælpe med at finde de tabte filer og reetablere dem, så du fortsat kan arbejde trygt og uden bekymringer. Det kan altid betale sig, at du har en løsning der er brugbar, pålidelig og sikker. Vi giver dig 365 dages retention og ubegrænset data.

  backup-løsning Kjærgaard
  backup-løsning Kjærgaard

  Har du aldrig mistet data?

  Selvom din virksomhed har været heldig ikke at miste data endnu, er det ikke noget du skal gamble og tage en chance med. Er du mon også heldig at gå fri fra f.eks. nedenstående trusler næste gang?

  • Server eller PC bliver defekt
  • Tyveri
  • Sletning ved uheld
  • Hackerangreb (filer krypteres så du ikke kan tilgå dem før du betaler løsepenge)

  VIL DU HAVE EN IT-LØSNING SOM LEVER OP TIL DINE FORVENTNINGER?

  Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan en ny it-løsning kan skabe værdi for din forretning

  Afdelingsleder, IT
  Casper Nicolai Lund
  Tlf: +45 7565 0000
  Afdelingsleder, IT
  Mobil: +45 4080 0139
  Top