K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  IT-support Kjærgaard IT

  Effektiv IT-support med kort responstid

  Hver dag hjælper vi en række små og mellemstore virksomheder med deres IT-udfordringer. Vi er en servicevirksomhed, der har fokus på at løse IT-problemer der opstår i dagligdagen. Det kan være pc-support til den enkelte bruger eller IT-support af systemer.

  IT-support lige ved hånden

  Vores teknikere er altid klar på at hjælpe med pc-support og IT-support, enten ved at komme ud til dig eller via fjernstyring af din pc. Vi har altid en kort responstid og påbegynder fejlretningen med det samme.

  Vi sørger hver dag for, at du hurtigt kommer videre, når du støder på problemer med dit IT-setup. Mange gange kan IT-problemer løses nemt og hurtigt over telefonen, og i de tilfælde kan vi fjernbetjene din computer og hurtigt rette eventuelle fejl og udfordringer.

  IT-support Kjærgaard IT
  It support IT-hjælp Kjærgaard

  IT hjælp med de bedste IT-konsulenter

  Med vores erfarne og dygtige IT-teknikere, er vi altid klar på at give dig den bedste IT-support og rådgivning. Vi sætter en ærer i at løse de sværeste IT-udfordringer og som en del af Kjærgaards DNA vi giver aldrig op, vil vi sikre den bedste service og support, som du er mere end tilfreds med.

  I samarbejde med dig, sammensætter vi gerne en serviceaftale, der nøjagtigt afspejler dine individuelle behov, så du får den bedste løsning.

  Vi kan være din IT-afdeling

  Du har mulighed for at indgå en aftale, hvor du overdrager det fulde ansvar for din it-drift til os. Det kan være problemer med pc'er, servere, netværk, printere osv.

  Vi bliver din eksterne it-afdeling så du får mere tid til din kerneforretning og fokusere på det du er bedst til. Med Kjærgaard IT som din IT-afdeling, får du mere end 100 års erfaring, og vi er ikke i tvivl om, at god IT-service og stabilitet giver gladere kunder.

  Med Kjærgaard IT som eksterne afdeling er der altid styr på dine IT-udfordringer. Du har altid en direkte line til vores support og du kan altid ringe og kontakte os, hvis der dukker spørgsmål eller fejl op. Med vores dygtige IT-medarbejdere er du garanteret en positiv oplevelse hele vejen igennem.

  IT- support Kjærgaard IT Ekstern IT afdeling
  IT-support aftale Kjærgaard håndtryk samarbejde

  Lad os lave en aftale

  Hos Kjærgaard IT skræddersyer vi en målrettet aftale til dit behov. I nogle tilfælde er det en fordel at lave en it-aftale på større projekter og i andre tilfælde vil det give mere mening med ad hoc aftaler. Kontakt os på 7565 0000 eller 4080 0139 for at høre nærmere.

  VIL DU HAVE EN IT-LØSNING SOM LEVER OP TIL DINE FORVENTNINGER?

  Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan en ny it-løsning kan skabe værdi for din forretning

  Afdelingsleder, IT
  Casper Nicolai Lund
  Tlf: +45 7565 0000
  Afdelingsleder, IT
  Mobil: +45 4080 0139
  Top