K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Video box

It support

Effektiv it support og it service med kort responstid

Er du i den overbevisning, at alt IT skal fungere uden problemer og vil du gerne undgå dyrebare timer på at finde fejl du måske alligevel ikke kan løse?

Hver dag hjælper vi en række små og mellemstore virksomheder med deres it udfordringer. Vi er en servicevirksomhed, der har fokus på at løse it problemer der opstår i dagligdagen. Det kan være pc support til den enkelte bruger eller it support af systemer.

It support lige ved hånden

Vores teknikere er altid klar på at hjælpe med pc support og it support, enten ved at komme ud til dig eller via fjernstyring af pc. Vi har altid en kort responstid og påbegynder fejlretningen med det samme.

Vi sørger hver dag for, at du hurtigt kommer videre, når du støder på problemer med dit it setup. Mange gange kan it problemer løses nemt og hurtigt over telefonen, og i de tilfælde kan vi fjernbetjene dine arbejdsstationer og hurtigt rette eventuelle fejl og udfordringer.

It hjælp med de bedste it konsulenter

Med vores erfarne og dygtige it teknikere, er vi altid klar på at give dig den bedste it support og rådgivning. Vi sætter en ærer i at løse de sværeste it udfordringer og som en del af Kjærgaards DNA vi giver aldrig op, vil vi sikre den bedste it service og it support, som du er mere end tilfreds med. Der er mulighed for at rekvirere assistance fra gang til gang, når behovet opstår.

I samarbejde med dig, sammensætter vi gerne en it serviceaftale, der nøjagtigt afspejler dine individuelle behov, så du får den bedste it løsning.

Vi kan være din it afdeling

Du har mulighed for at indgå en aftale, hvor du overdrager det fulde ansvar for din it drift til os. Det kan være problemer med pc'er, servere, netværk, printere osv.

Vi bliver din eksterne it afdeling så du får mere tid til din kerneforretning og fokusere på det du er bedst til. Med Kjærgaard IT som din It afdeling, får du mere end 100 års erfaring, og vi er ikke i tvivl om, at god it service og stabilitet giver gladere kunder.

Med Kjærgaard IT som ekstern it afdeling er der altid styr på dine it udfordringer. Du har altid en direkte line til vores it support og du kan altid ringe og kontakte os, hvis der dukker spørgsmål eller fejl op. Med vores dygtige it medarbejdere er du garanteret en positiv oplevelse hele vejen igennem.

Lad os lave en aftale

Hos Kjærgaard IT skræddersyer vi en målrettet aftale til dit behov. I nogle tilfælde er det en fordel at lave en it aftale på større projekter og i andre tilfælde vil det give mere mening med ad hoc aftaler. Kontakt os på 7565 0000 eller 4080 0139 for at høre nærmere.

Klik her for at læse mere om it-løsninger

Klik her for at se mere om Kjærgaard IT

Top