K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Kjærgaard runder 100 årmarts 26, 2021

PRESSEMEDDELELSE

Kjærgaard 100 år

Kjærgaard runder 100 år

Fra installation til innovation.

Kjærgaard A/S i Løsning kan den 1. april 2021 fejre sit 100 års jubilæum.

Det er således 100 år siden E. Dahl startede sit lille el-firma i Vestergade i Løsning. Dengang var det med fokus på traditionel el arbejde for private, små virksomheder og landbrug.

I 1967 overtog Aage Kjærgaard sin læremesters virksomhed og lagde grunden til den virksomhed, vi kender i dag som Kjærgaard. Aage Kjærgaard og hans senere kompagnon Christian Christiansen tog virksomheden det næste step ind i industriens verden. Ikke mindst på grund af samarbejdet med Glud & Marstrand (nu Envases). Efter bygning af fabrikken i løsning i 1960 overtog Kjærgaard mere og mere arbejde af styrings- og automationsmæssig karakter, og den dag i dag er Envases stadig en vigtig samarbejdspartner for Kjærgaard og omvendt. I den periode blev grunden lagt for den virksomhed Kjærgaard er i dag, da både Aage og Christian var fremsynede mennesker, der havde stor fokus på udvikling og innovation

Nuværende direktør og ejer Per Smedegaard kom til virksomheden i 1979, først som arbejdsdreng, og tog så senere elektrikeruddannelsen og installatøreksamen. Per overtog de første aktier i virksomheden i 1998 og har siden øget andelen.

Først i makkerskab med Morten Kjærgaard med hvem han delte ejerskabet 50/50 fra 2002. Efterfølgende er ejerskabet glidende overgået til Per, som sammen med Susanne i dag er hovedaktionærer i virksomheden.

Robotterne kom til i 2002 og har bidraget til den videreudvikling Kjærgaard har gennemgået, og fremstår i dag som en kompetent service- og automationsvirksomhed – Industriens innovative partner – for mange gode kunder, bla. Novo Nordisk, Danish Crown, Carlsberg, Daka, Envases, HAI, Ammeral Beltech, Jysk, LM, Simpson, West Pharmaceutical og mange andre.

Fremtiden er lys for Kjærgaard

Seneste skud på stammen er etableringen af K7 Group, som er en samling af komplementære virksomheder med hver sit speciale. Foruden Kjærgaard består den af SR Pack, DSR Vest og Møn Maskinbyg, som alle er købt til, så K7 Group i dag står på stærke ben indenfor alle grene af industriel automation.

Fremtiden tegner lys for Kjærgaard. Mange nye forretningsområder er kommet til, og virksomheden er under stadig forandring og optimering, så Kjærgaard også i fremtiden vil være en stærk spiller på banen.

Uden gode medarbejdere ingen god virksomhed. Kjærgaards ca. 160 dygtige, motiverede og engagerede medarbejdere, mange med lang anciennitet, yder hver dag en stor indsats til gavn for både kunder og for Kjærgaard. 100 års jubilæet skal selvfølgelig fejres med manér, med både de og virksomheden må vente, til tiderne igen tillader det.

For evt. yderligere information kan Direktør og ejer Per Smedegaard kontaktes på 40 80 00 02

Per Smedegaard foran Kjærgaards gave fra samarbejdspartner Autobude A/S

    Top