K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Kjærgaard A/S foretager endnu en familieudvidelsemarts 9, 2020

PRESSEMEDDELELSE

Fra 2016 overtog Kjærgaard A/S aktiemajoriteten i nabovirksomheden SR-Pack A/S, som bygger pakkemaskiner til primært brødindustrien. Det har foreløbig været et meget givtigt samarbejde med såvel økonomiske som praktiske synergier ”på begge sider af gaden”.

Og nu bliver yderligere to virksomheder en del af familien, nemlig Møn Maskinbyg A/S i Stege, og DSR-Vest A/S i Fredericia.

”Begge virksomheder er ligesom os centreret om automationsprojekter bredt forgrenet i industrien, men ligesom også SR-Pack med det mekaniske i fokus. Og i og med Kjærgaard A/S tilgår automationen fra den elektriske og styringstekniske side kan vi blive en virkelig stærk konstruktion, som kan gabe over endnu mere komplekse og forgrene automationsløsninger” udtaler Administrerende direktør og indehaver i Kjærgaard A/S Per Smedegaard.

”Vi har allerede haft succes i samarbejdet med SR-Pack, og med dette tilkøb tror vi på yderligere synergier, der også skal afspejles i vækst hele vejen rundt” fortsætter Per Smedegaard, som har igangsat et større ”sammensmeltningsprojekt”.

Både firmabiler, arbejdstøj og grafisk materiale vil derfor fremadrettet dele farver og designlinje, og også på driftssiden vil der ske omfattende ensretning.

”Vi har i Kjærgaard udviklet og gennemprøvet en række systemer for tilbudsgivning, projekt- og salgsstyring m.v., og dem vil vi selvfølgelig dele og aktivere i de andre virksomheder” udtaler Per Smedegaard videre.

”Selvom vi ikke har aktuelle planer om at foretage navneændringer i de enkelte virksomheder, sigter vi målrettet på, at vi troværdigt skal fremstå som en samlet enhed uanset i hvilken konstellation vi i fremtiden vil optræde hos den enkelte kunde og i det enkelte projekt” fortsætter Per Smedegaard, der siden 2002 har siddet i direktørstolen i den virksomhed, som han har været ansat i gennem hele sit arbejdsliv.

Med de nye opkøb bliver virksomheden arbejdsgiver for 249 medarbejdere i henholdsvis Dronninglund, Skive, Stege, Odense, Fredericia og hovedafdelingen i Løsning.

”Kjærgaard A/S har brugt en årrække på at udvikle og implementere deres helt eget værdisystem ”K7”, som gennemsyrer alle dele af virksomheden indadtil og udadtil. ”Og det skal vi nu også have udbredt til hele koncernen,  som et effektivt system til sikring af, at vi alle på tværs af virksomhederne i den fremtidige ”K7-Group” forstår centrale begreber som professionalisme, kollegialitet og kundefokus på samme måde” slutter Per Smedegaard.

For yderligere information:
Per Smedegaard, Administrerende Direktør, T:40800002, E: ps @ kia.dk

www.k7group.dk

    Top