K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  Video box

  AGV/AMR løsninger

  Automatiser din interne logistik med AGV/AMR-løsninger

  Vi har fokus på at kunne imødekomme virksomheders forskellige interne logistik behov med nem integration og implementering i eksisterende miljøer som en af vores forcer. 

  AGV vs. AMR – vores totalrådgivning er din sikkerhed

  Når det kommer til fordele og ulemper ved en AGV vs. AMR, så kan vi rådgive og levere den rigtige og fremtidssikrede løsning første gang. Med flere nøje udvalgte underleverandører kan vi, med vores brede sortiment, løse langt de fleste opgaver, når det kommer til f.eks. intern palletransport. Vores sortiment består bl.a. af løsninger fra Karter, Robotize, Nipper og vores egen K7 Carry, som er en ombygget Linde truck. 

  Forretningsmæssige fordele

  AGV/AMRløsninger bidrager bl.a. med øget effektivitet, frigivelse af medarbejderressourcer og med en sund forretningsudvikling i din virksomhed. 

  • – Øget produktivitet
  • Hurtigt ROI
  • – Kører på alle tidspunkter af døgnet 
  • – Øget sikkerhed ved færre påkørsler og ulykker 
  • – Reduktion af skader på gods 
  • – Teknologien kan integreres i eksisterende driftsaktiviteter 
  • – Mindre fysisk belastning på medarbejdere 
  • – Mindsker lønomkostninger 
  • – Skalérbar løsning 
  • – Kort indkøringstid 

   

  Find dén AGV/AMR-løsning, der passer din virksomhed

  Hos Kjærgaard A/S har vi et bredt udvalg af AGV og AMRløsninger – og vi kan skræddersy den løsning, der passer bedst til din virksomheds behov og økonomi.

  Kontakt os og hør nærmere om vores udvalg af både AGV og AMR-løsninger

   

  Model: Karter Lyft med 750 mm løftehøjde

  Maksimal konkurrenceevne – Minimale omkostninger

  Der opnås i sagens natur store besparelser på lønomkostningerne med AGV/AMR- løsninger, der med undtagelse af opladning kan arbejde i døgndrift. Hos Kjærgaard A/S opererer vi med en tilbagebetalingstid på ned til to år og med attraktive levetidsomkostninger (TCO), der samlet set slår positivt igennem på virksomhedens bundlinje.

  Hurtig og enkelt at implementere

  Vi tilbyder enkle AGV/AMR-løsninger med minimale omkostninger. Stort set alle virksomheder kan få udbytte af vores AGV/AMR-teknologi, der hurtigt og nemt kan integreres i de eksisterende driftsaktiviteter. Vi bygger vores løsninger på et enkelt set up og med afsæt i gennemprøvede Linde-løsninger. Vi ser det som en logisk forlængelse af den nuværende teknologi.

  Købe eller lease

  Få skræddersyet en løsning, der passer bedst til virksomhedens økonomi. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for køb og leasing. Vi har udviklet særlige løsninger til små og mellemstore virksomheder, der med en kort leveringstid og en gennemprøvet AGV/AMR-teknologi kan bidrage til en konkurrencedygtig drift.

  Klik her for at læse mere om robotter & vision

  Klik her for at se mere om AGV’er

   For yderligere info:

   Persons Division image

   Mads Christiansen
   Key Account Manager
   Tlf: 4080 0053

   Top