K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  Video box

  AGV – Førerløse trucks

  AGV løsninger der bidrager med øget effektivitet, frigivelse af medarbejderressourcer og sund forretningsudvikling i din virksomhed. Førerløse truckløsninger, som skaleres og formes efter virksomhedens behov.

   

  I tæt samarbejde med N.C. Nielsen tilbyder Kjærgaard en stab af veluddannede medarbejdere, der alle er særdeles godt inde i både AGV-teknologien og Lindes omfattende standardprogram af effektive lagertrucks.

  AGV eller førerløse trucks, er den fleksible løsning til eksisterende lagerfaciliteter af alle størrelser og til helt nyopførte lagerbygninger. Løsningerne kan skaleres efter de aktuelle forhold og indgå som en forbedret logistikdel af enhver kørestrækning – eksempelvis som hårdtarbejdende transportører mellem to procesfunktioner i produktionen eller anden intern transport, hvor førerløse trucks kan varetage opgaven.

   

  AGV KjærgaardForretningsmæssige fordele

  – Øget produktivitet
  – Tilbagebetalingstid på ned til to år
  – Mindsker lønomkostninger
  – Kører på alle tidspunkter af døgnet
  – Færre udgifter i forbindelse med påkørsler og ulykker
  – AGV-teknologien kan integreres i eksisterende driftsaktiviteter
  – Skalérbar løsning
  – Reduktion af skader på gods og mindre fysisk belastning på medarbejdere
  – Kort indkøringstid

   

  Maksimal konkurrenceevne – Minimale omkostninger

  Førerløse truck bidrager til at øge produktiviteten og sænke omkostningerne ved at køre med lavt energiforbrug og mindske skaderne på lageret. Der opnås i sagens natur store besparelser på lønomkostningerne med en førerløs truck, der med undtagelse af opladning kan arbejde i døgndrift. Hos Kjærgaard A/S opererer vi med en tilbagebetalingstid på ned til to år og med attraktive levetidsomkostninger (TCO), der samlet set slår positivt igennem på virksomhedens bundlinje.

  Hurtig og enkelt at implementere

  Vi tilbyder enkle AGV-løsninger med minimale omkostninger. Stort set alle virksomheder kan få udbytte af vores AGV teknologi, der hurtigt og nemt kan integreres i de eksisterende driftsaktiviteter. Vi bygger vores løsninger på et enkelt set up og med afsæt i gennemprøvede Linde-løsninger. Vi ser det som en logisk forlængelse af den nuværende teknologi.

  Købe eller lease

  Få skræddersyet en løsning, der passer bedst til virksomhedens økonomi. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for køb og leasing. Vi har udviklet særlige løsninger til små og mellemstore virksomheder, der med en kort leveringstid og en gennemprøvet AGV-teknologi kan bidrage til en konkurrencedygtig drift.

  Klik her for at læse mere om robotter & vision

  Klik her for at se mere om AGV’er

   For yderligere info:

   Persons Division image

   Per Smedegaard
   Adm. direktør
   Tlf: 7565 0000

   Top