K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  Video box

  AGV/AMR løsninger

  Automatiser din interne logistik med AGV/AMR løsninger

  Vi har fokus på at kunne imødekomme virksomheders forskellige interne logistik behov med nem integration og implementering i eksisterende miljøer, som en af vores forcer.

  AGV vs. AMR – vores totalrådgivning er din sikkerhed

  Når det kommer til fordele og ulemper ved en AGV vs. AMR, så kan vi rådgive og levere den rigtige og fremtidssikrede løsning første gang.

  Med flere nøje udvalgte underleverandører kan vi, med vores brede sortiment, løse langt de fleste opgaver, når det kommer til f.eks. intern palletransport. Vores sortiment består bla. af løsninger fra Karter, Robotize, Nipper og vores egen K7 Carry, som er en ombygget Linde truck.

  Forretningsmæssige fordele

  AGV/AMR løsninger bidrager bl.a. med øget effektivitet, frigivelse af medarbejderressourcer og med en sund forretningsudvikling i din virksomhed.

  • – Øget produktivitet
  • – Tilbagebetaling på ned til to år
  • – Teknologien kan integreres i eksisterende driftsaktiviteter
  • – Reduktion af skader på gods
  • – Mindre fysisk belastning på medarbejdere
  • – Mindsker lønomkostninger
  • – Kører på alle tidspunkter af døgnet
  • – Færre udgifter i forbindelse med påkørsler og ulykker
  • – Skalérbar løsning
  • – Kort indkøringstid

  Karter Lyft

   

  Find dén AGV/AMR løsning, der passer din virksomhed

  Hos Kjærgaard A/S har vi et bredt udvalg af AGV og AMR løsninger – og vi kan skræddersy den løsning, der passer bedst til din virksomheds behov og økonomi. Herunder har vi samlet vores udvalg af løsningen, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvad den enkelte løsning kan løse.

  AGV/AMR løsninger er den fleksible løsning til eksisterende lagerfaciliteter af alle størrelser og til helt nyopførte lagerbygninger. Løsningerne kan skaleres efter de aktuelle forhold og indgå som en forbedret logistikdel af enhver kørestrækning – eksempelvis som hårdtarbejdende transportører mellem to procesfunktioner i produktionen eller anden intern transport, hvor førerløse trucks kan varetage opgaven.

  Maksimal konkurrenceevne – Minimale omkostninger

  Der opnås i sagens natur store besparelser på lønomkostningerne med en førerløs truck, der med undtagelse af opladning kan arbejde i døgndrift. Hos Kjærgaard A/S opererer vi med en tilbagebetalingstid på ned til to år og med attraktive levetidsomkostninger (TCO), der samlet set slår positivt igennem på virksomhedens bundlinje.

  Hurtig og enkelt at implementere

  Vi tilbyder enkle AGV/AMR-løsninger med minimale omkostninger. Stort set alle virksomheder kan få udbytte af vores AGV/AMR teknologi, der hurtigt og nemt kan integreres i de eksisterende driftsaktiviteter. Vi bygger vores løsninger på et enkelt set up og med afsæt i gennemprøvede Linde-løsninger. Vi ser det som en logisk forlængelse af den nuværende teknologi.

  Købe eller lease

  Få skræddersyet en løsning, der passer bedst til virksomhedens økonomi. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for køb og leasing. Vi har udviklet særlige løsninger til små og mellemstore virksomheder, der med en kort leveringstid og en gennemprøvet AGV/AMR-teknologi kan bidrage til en konkurrencedygtig drift.

  Klik her for at læse mere om robotter & vision

  Klik her for at se mere om AGV’er

   For yderligere info:

   Persons Division image

   Mads Christiansen
   Automationstekniker
   Tlf: 4080 0053

   Top