K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Nu ved de nok, at Kjærgaard ikke laver smøraugust 12, 2015

Der var drama for alle pengene, da Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix blev afviklet foran over 12.000 tilskuere på CASA Arena Horsens den 8. august. Der var vel ingen, der kunne have skrevet en bedre drejebog, da Peter Kildemand kørte først over stregen i finaleheatet foran et elektrisk hjemmepublikum.

Tilfredshed var der bestemt også at spore hos Løsning-virksomheden Kjærgaard A/S. De har købt titelsponsoratet på speedway i Horsens for 2015, 2016 og 2017.

– Jeg må indrømme, at mit hjerte løb lidt af med mig, da jeg tegnede sponsoratet. Det er mit største sponsorat nogensinde. Jeg har bestemt ikke fortrudt. Vi havde en fantastisk oplevelse, og jeg vil gerne rose Franka Abrahamsen, hendes team, medarbejderne i AC Horsens, BSI, IMG, kommunen og alle de frivillige for at bidrage til en forrygende speedwayfest i Horsens, fortæller Per Smedegaard, der er direktør for Kjærgaard A/S.

Populær startmaskine

Festen for Kjærgaard A/S begyndte om eftermiddagen, hvor alle medarbejdere var inviteret til fest i fanzonen. Dette var ved siden af CASA Arena Horsens. Der var også dækket op til VIP-arrangement for kunder i Kjærgaard Loungen umiddelbart op til selve løbet.

– Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra både medarbejdere og kunder. Der var også rigtig mange speedwayfans, der besøgte os ved vores telt. Vi havde en startmaskine med to speedwaycykler, som alle var velkomne til at prøve. Det var der mange, som benyttede sig af. Dagens hurtigste starter vandt to billetter til næste års Grand Prix. Det blev stortalentet Nick Agertoft, der kører speedway for Vojens. Generelt var det en fornøjelse at opleve atmosfæren i fanzonen, hvor der var noget for gæster i alle aldre, lyder det fra Per Smedegaard.

Øget eksponering

Titelsponsoratet har været en øjenåbner for mange, der ikke var klar over, at Kjærgaard A/S tilbyder løsninger inden for bygningsinstallation, energioptimering, IT-løsninger, konstruktion og 3D-layout, intelligente styringer, robot- og visionteknik, industriservice 24-7 og turnkey-løsninger.

– Vi kan helt klart mærke, at vores titelsponsorat har givet os masser af omtale og øget eksponering. Folk er nok efterhånden klar over, at vi ikke laver smør. Vi har kigget lidt på statistikken for vores hjemmeside www.kia.dk. Her kan vi se, at besøgstallet var væsentligt forøget i lørdags, smiler Per Smedegaard og fortsætter:

– Vi har omkring 170 medarbejdere over hele landet. Vi udfører blandt andet industriservice for virksomheder som Lego, Carlsberg, Danish Crown, Glud & Marstrand, Lantmännen, Amcor Flexibles, Hamlet samt elinstallation, lyder det fra Per Smedegaard.

Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix 2016

 

Ole Olsen var også forbi Kjærgaards telt for at teste evnerne på startmaskinen

Ole Olsen var også forbi Kjærgaards telt for at teste evnerne på startmaskinen

Han er allerede begyndt at gøre sig tanker om, hvad der skal sketil næste års Grand Prix i Horsens. Vi vil selvfølgelig gerne være med til at gøre det til en festdag. Jeg er da overbevist om, at vi gentager succesen med en medarbejderfest i teltet i fanzonen samt et VIP-arrangement i Kjærgaard Loungen. Derudover vil vi sandsynligvis også endnu engang stille vores startmaskine til rådighed. Måske skal vi også på banen med aktiviteter i dagene op til Grand Prix’et, slutter Per Smedegaard.

    Top