K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Industrielektriker til Kjærgaard A/S – Løsningjuli 2, 2019

Industriinstallation KjærgaardIndustrielektriker til Kjærgaard A/S i Løsning

Stigende aktivitet hos vores industrikunder betyder, at vi har travlt på alle fronter, derfor søger vi hurtigst muligt en dygtig og erfaren industrielektriker.
Vores kommende industrielektriker får en spændende og afvekslende hverdag, der blandt andet byder på installationsopgaver og fejlfinding på automatiske anlæg. Du vil være med i nye projekter samt udbygning af eksisterende anlæg hos vores erhvervs- og industrikunder.

Hos Kjærgaard stiler vi efter vores K7-værdier for at skabe konkurrencefordele for vores kunder og sikre en kultur, hvor vi er fælles om at skabe en god arbejdsplads og et sundt Kjærgaard – nu og i fremtiden.

Om dig:

Du er uddannet industrielektriker, automatiktekniker eller lignende og med erfaring inden for industri og automatik. Du kunne også være installationselektriker med erfaring fra industri eller ønsker at dygtiggøre dig indenfor industri. Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Kjærgaard tilbyder dig:

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. Vores kommende medarbejder vil indgå i et team med kompetente kolleger i et udfordrende og selvstændigt miljø, hvor vi har stor fokus på personlig udvikling. Vores tværfaglighed, høje kompetenceniveau og spændende kunder gør os til en helt unik arbejdsplads for alle typer af teknikere og elektrikere. Her kan du dyrke din faglighed med ligesindede og løfte dine kompetencer til et endnu højere niveau.

Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vi arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Ansøgning og CV

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Abildgaard på tel. 4080 0192.
Du skal uploade din ansøgning og dit CV via https://www.kia.dk/jobmuligheder/

    Top