K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Industrielektrikere til Kjærgaard A/S – Løsningfebruar 1, 2020

Industriinstallation KjærgaardIndustrielektrikere til Kjærgaard A/S i Løsning

Efterspørgslen fra vores industrikunder betyder, at vi har travlt på alle fronter. Derfor søger vi 3-4 dygtige og engagerede industrielektrikere, til stillinger hos vores faste industri kunder og til skiftende projektopgaver.

Om du søger en stilling som fast mand hos en kunde eller som projekttekniker, garantere vi for en spændende og afvekslende hverdag. Den byder blandt andet på industriopgaver, projekter og service opgaver inde for industriens mange brancher.
Vores projektafdeling sørger løbende for nye projekter, samt udbygning af eksisterende anlæg, som du kan blive en del af. Ligesom vi hverdag udvikler nye løsninger til vores kunder, er vi interesserede I at udvikle vores medarbejderes kompetencer efter ønske.

Hos Kjærgaard stiler vi efter vores K7-værdier for at skabe konkurrencefordele for vores kunder og sikre en kultur, hvor vi er fælles om at skabe en god arbejdsplads og et sundt Kjærgaard – nu og i fremtiden.

Om dig:

Du er uddannet industrielektriker, automatiktekniker eller lignende og med erfaring inden for industri og automatik. Du kunne også være installationselektriker med erfaring fra industri eller ønsker at dygtiggøre dig indenfor industri. Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Kjærgaard tilbyder dig:

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. Vores kommende medarbejder vil indgå i et team med kompetente kolleger i et udfordrende og selvstændigt miljø, hvor vi har stor fokus på personlig udvikling. Vores tværfaglighed, høje kompetenceniveau og spændende kunder gør os til en helt unik arbejdsplads for alle typer af teknikere og elektrikere. Her kan du dyrke din faglighed med ligesindede og løfte dine kompetencer til et endnu højere niveau.

Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vi arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Ansøgning og CV

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Abildgaard på tel. 4080 0192.
Du skal uploade din ansøgning og dit CV via https://www.kia.dk/jobmuligheder/

    Top