K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

PLC Programmør til Kjærgaard A/S – Løsningjuli 2, 2019

Strategisk vedligeholdelse KjærgaardPLC programmør
til Kjærgaard A/S i Løsning

Vi er i vækst og søger derfor en dygtig PLC programmør til programmering, idriftsættelse og service af processtyring og optimering indenfor industriel produktion. Automationsplatformen er primært Rockwell & Siemens.

Kjærgaard har mange års erfaring med udvikling, vedligehold, optimering og automatisering af produktionsprocesser i fødevareindustrien, på bryggerier og hos underleverandører til disse. Organisationen er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Vi stiller store krav til din faglighed og tekniske forståelse, og forventer gode samarbejdsevner og projektforståelse. Den rette kandidat vil blive en del af et spændende team, der er på den absolutte forkant i branchen. Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du som medarbejder får egne ansvarsområder, gode udviklingsmuligheder og afvekslende opgaver.

Om jobbet:

• PLC programmering, primært Rockwell & Siemens.
• Udvikling, implementering og optimering af nye automationsløsninger, herunder servo/robotløsninger.
• Kommunikation med underleverandører, samarbejdspartnere og rådgivere i forbindelse med projekter.
• Fejlfinding på PLC-styrede maskiner og udstyr.
• Indkøring og test af udstyr, både hjemme og on-site hos kunden.

Om dig:

• Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse evt. ingeniør, automationsteknolog/tekniker og nogle års praktisk erfaring med programmering af PLC software og idriftsættelse af procesanlæg og maskiner.
• Det er ikke et krav, at du har erfaring med robot-programmering.
• Vi lægger vægt på at du er i stand til at overskue komplekse processer og effektivt kan omsætte dem til velstruktureret programmering.
• I stand til at bidrage til yderligere standardisering og effektivisering af programmerings processer. Derudover er din naturlige interesse for automatik med til at drive værket.
• Det er meget vigtigt at du er hurtig til at tilegne dig ny viden og kan arbejde selvstændig med opgaverne.

Kjærgaard tilbyder dig:

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil indgå i Automations afdelingen sammen med andre engagerede kolleger.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ronni Ziegler på rzh@kia.dk.
Du skal uploade din ansøgning og dit CV via https://www.kia.dk/jobmuligheder/

    Top