K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  Video box

  Om Kjærgaard

  Kjærgaard A/S – Tværfaglig totalleverandør til industrien

  Industriens fortsatte overlevelse i Danmark afhænger i høj grad af, hvor dygtige danske virksomheder er til at bevare og udbygge deres konkurrenceevne, og vi ser det som vores fornemste opgave at imødekomme netop den udfordring.

  Kjærgaard er en moderne virksomhed med rødder i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt i 1921 som en traditionel elinstallationsforretning med butik i Løsning.

  I dag har vi hoveddomicil i Løsning og afdelinger i Fredericia, Odense og Skive, og vi beskæftiger omkring 160 kompetente industrielektrikere, bygningselektrikere, teknikere og ingeniører, der hver eneste dag arbejder på at optimere processer og arbejdsgange i danske industrivirksomheder.

  Øget effektivisering, reduceret energiforbrug, forbedrede IT-infrastrukturer og en høj grad af automatisering er nogle af de parametre, industrien kan optimere på for at bevare og forbedre konkurrenceevnen på det globale marked, og det er netop inde for disse kompetenceområder, vi har vores styrker.

  Vores aktiviteter spreder sig over mange forskellige industrier og bearbejdningsprocesser. Mange af vores løsninger afsætter vi inden for emballageproduktion i fødevareindustrien, til medicinalvarefremstilling, til plast- og metalforbearbejdning for at nævne nogle af de væsentligste.

  Vores force er vores store tværfaglighed og evnen til at kombinere standardløsninger på en ny og epokegørende måde, så der opstår unikke løsninger. Når standardløsninger i visse tilfælde alligevel kommer til kort, går vi ikke af vejen for at udvikle individuelle løsninger til særligt perspektivrige projekter.

  Kjærgaard – industriens innovative partner.

  CVR- og bankoplysninger:

  CVR-nr.: DK 54 97 48 17

  Salgs- og leveringsbetingelser:

  Kjærgaard – Salgs- og leveringsbetingelser

  Kjærgaard – Sales and delivery terms

  Bankforbindelse:

  Nykredit
  Reg.nr.: 5471 Kontonr.: 0001593937
  IBAN: DK0754710001593937
  BIC (SWIFT): NYKBDKKK

  Fakturering til Kjærgaard A/S:

  Kjærgaard A/S
  Helge Nielsens Alle 10
  DK-8723 Løsning

  CVR.: 54974817
  SE: DK54974817

  EAN/GLN nr. : 5790001900564

  Faktura skal fremsendes via eDelivery (OIOUBL – eller PEPPOL)

  Faktura e-mail: fakt @ kia.dk

  Kontakt:

  For øvrige henvendelser: info @ kia.dk

   

  Klik her for at se mere om Kjærgaard

  Klik her for at læse om vores referencer

   Top