K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Video box

Om Kjærgaard

Kjærgaard A/S – Tværfaglig totalleverandør til industrien

Industriens fortsatte overlevelse i Danmark afhænger i høj grad af, hvor dygtige danske virksomheder er til at bevare og udbygge deres konkurrenceevne, og vi ser det som vores fornemste opgave at imødekomme netop den udfordring.

Kjærgaard er en moderne virksomhed med rødder i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt i 1921 som en traditionel elinstallationsforretning med butik i Løsning.

I dag har vi hoveddomicil i Løsning og afdelinger i Fredericia, Odense, Skive og Dronninglund, og vi beskæftiger omkring 170 kompetente industrielektrikere, bygningselektrikere, teknikere og ingeniører, der hver eneste dag arbejder på at optimere processer og arbejdsgange i danske industrivirksomheder.

Øget effektivisering, reduceret energiforbrug, forbedrede IT-infrastrukturer og en høj grad af automatisering er nogle af de parametre, industrien kan optimere på for at bevare og forbedre konkurrenceevnen på det globale marked, og det er netop inde for disse kompetenceområder, vi har vores styrker.

Vores aktiviteter spreder sig over mange forskellige industrier og bearbejdningsprocesser. Mange af vores løsninger afsætter vi inden for emballageproduktion i fødevareindustrien, til medicinalvarefremstilling, til plast- og metalforbearbejdning for at nævne nogle af de væsentligste.

Vores force er vores store tværfaglighed og evnen til at kombinere standardløsninger på en ny og epokegørende måde, så der opstår unikke løsninger. Når standardløsninger i visse tilfælde alligevel kommer til kort, går vi ikke af vejen for at udvikle individuelle løsninger til særligt perspektivrige projekter.

Kjærgaard – industriens innovative partner.

CVR- og bankoplysninger:

CVR-nr.: DK 54 97 48 17

Salgs- og leveringsbetingelser:

Kjærgaard – Salgs- og leveringsbetingelser

Kjærgaard – Sales and delivery terms

Bankforbindelse:

Nykredit
Reg.nr.: 5471 Kontonr.: 0001593937
IBAN: DK0754710001593937
BIC (SWIFT): NYKBDKKK

Kontakt:

info@kia.dk

 

Klik her for at se mere om Kjærgaard

Klik her for at læse om vores referencer

Top