K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  ESG-rapport

  Kjærgaard A/S udgiver sin første ESG-rapport 2022

  I fællesskab kan vi innovere og tage ansvar – det lever vi efter i Kjærgaard A/S

  Hvad er en ESG-rapport?

  En ESG-rapport er en forkortelse for Environmental, Social, and Governance-rapport. Vores ESG-rapport for 2022 indeholder nøgletal, der afspejler vores præstationer inden for bæredygtighed og ansvarlig forvaltning i det forgangne år. Dette regnskab giver et hurtigt overblik over vores indsats for at fremme en positiv indvirkning på samfundet og miljøet.

  Baggrunden for vores ESG-rapport

  Denne ESG-rapport er udarbejdet for at reflektere vores forpligtelse til bæredygtighed og ansvarlig forvaltning. I en tid med stigende fokus på ESG-faktorer ønsker vi at give vores interessenter indsigt i vores praksis, fremskridt og mål.

  Tryk på billedet for at læse vores ESG-rapport

  Det er vigtigt at bemærke, at vi har prioriteret bæredygtighed og ansvarlighed, selv før det blev en branchestandard eller lovgivningsmæssigt krav. Denne rapport er et udtryk for vores fortsatte engagement i at skabe en mere bæredygtig fremtid. Bæredygtighed har været en naturlig del af vores forretning i mange år, da energioptimeringen kommer til udtryk via vores mange års arbejde i industrien. Vi, i Kjærgaard A/S, tager udgangspunkt i vores egen branche og de kompetencer, som vi har til rådighed. Derfor valgte vi, i 2009, at overføre vores knowhow til eget domicil. Bygningen er en almindelig kontorbygning, baseret på de samme teknologier, som vi har anvendt i industrien i mange år. Kjærgaard A/S har turde investere og optimere ved at lave intelligent styring på alle elektriske systemer. Vi er glade for, at vi nu kan dokumentere vores indsats med vores første ESG-rapport.

  ESG-rapporten bekræfter vores betydelige indsats for klimaet og vores vilje til at påtage os det nødvendige ansvar for at fremme en mere miljøvenlig omstilling. Dette engagement kommer tydeligt til udtryk, når vi analyserer de konkrete resultater og effekter, det medfører.

  Hvad viser ESG-rapporten?

  ESG-rapporten viser blandt andet, at vi hos Kjærgaard A/S, i mere end 10 år, har kunne kategorisere vores elforbrug som Grøn Plus ifølge Bygningsstyrelsen, da vi med 19,9 kWh er langt under deres mål på max 30 kWh pr. m2.

  At turde investere viser sig i dette tilfælde at være en fordelagtig handling for miljøet, og det er vi stolte af i Kjærgaard A/S. I 2021 blev vi hædret med en energipris for at være forud for vor tid og opfylde 2030-målsætningen for energieffektivitet og bygningsoptimering.

   Top