K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Maskinkonstruktør til Kjærgaard A/S – Løsningjuni 27, 2022

maskinkonstruktør KjærgaardMaskinkonstruktør
til Kjærgaard A/S i Løsning

På grund af travlhed i vores engineering afdeling, søger vi en maskinkonstruktør. Vi forestiller os, at du har en baggrund som maskintekniker/produktionsteknolog eller anden relevant baggrund.

 

Hos Kjærgaard stiler vi efter vores K7-værdier for at skabe konkurrencefordele for vores kunder og sikre en kultur, hvor vi er fælles om at skabe en god arbejdsplads og et sundt Kjærgaard – nu og i fremtiden.

Vi stiller krav til din faglighed og tekniske forståelse, og forventer gode samarbejdsevner og projektforståelse. Den rette kandidat vil blive en del af et fantastisk team, der er på den absolutte forkant i branchen. Stillingen som maskinkonstruktør byder på spændende og udfordrende opgaver, hvor der er gode udviklingsmuligheder.

Om jobbet

Som maskinkonstruktør vil dit primære arbejdsredskab være Autodesk Inventor og Factory, hvor du vil komme til at arbejde med følgende typer af opgaver:

  • Konstruktion af robotværktøjer
  • Integration til perifert udstyr
  • Deltagelse i projektforløb, hvor der skal konstrueres robotceller og værktøjer
  • Maskinsikkerhed
  • Medvirke i konceptfasen af projekter
  • Sparring og vidensdeling med projektteamet ang. specifikation i udviklingsfasen
  • Salgslayout
  • Kontakt med underleverandør

 

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant teknisk baggrund og gerne erfaring fra en lignende stilling. Din kreativitet og tekniske forståelse kommer til udtryk i din selvstændige opgaveløsning. Vi ser meget gerne, at du har erfaring med mekanisk konstruktion og ligeså arbejdet med robotværktøjer. Du arbejder struktureret og er god til at følge opgaven helt til dørs.

Vi arbejder ud fra vores værdier – K7. Det er derfor vigtigt at du kan identificere dig selv i et job:
• hvor vi sætter kunden først og ligger stor værdi i samarbejde, troværdighed og loyalitet.
• hvor der stilles krav til ærlighed, orden og engagement.
• hvor kvaliteten sættes i højsæde og du tager ansvar, er struktureret og sikrer ensartethed.
• hvor du får udfordret dine kompetencer og du får brug for din viden, kreativitet og ikke mindst dit overblik.
• hvor du i samarbejdet med kolleger kendetegnes som hold-spiller, positiv og en der yder og nyder respekt.
• hvor du har blik for det gode købmandskab igennem konkurrenceevne, mersalg og omkostningsbevidsthed.
• hvor den herskende kultur stiller krav til at du er professionel, innovativ og vedholdende.

Kjærgaard har mange års erfaring med udvikling, vedligehold, optimering og automatisering af produktionsprocesser i fødevareindustrien, på bryggerier og hos underleverandører til disse. Organisationen er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil indgå i Engineering afdelingen sammen med andre engagerede kolleger. Vi bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ronni Ziegler på rzh @ kia.dk.
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Ansøg nu

Vi glæder os til at høre fra dig.

____________________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

    Top