K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Mekanisk konstruktør til Kjærgaard A/S – Løsningdecember 11, 2020

Konstruktion KjærgaardMekanisk konstruktør
til Kjærgaard A/S i Løsning

På grund af travlhed i vores engineering afdeling, søger vi en maskinkonstruktør. Vi forestiller os, at du har en baggrund som maskintekniker/produktionsteknolog eller anden relevant baggrund.

Hos Kjærgaard stiler vi efter vores K7-værdier for at skabe konkurrencefordele for vores kunder og sikre en kultur, hvor vi er fælles om at skabe en god arbejdsplads og et sundt Kjærgaard – nu og i fremtiden.

Vi stiller krav til din faglighed og tekniske forståelse, og forventer gode samarbejdsevner og projektforståelse. Den rette kandidat vil blive en del af et spændende team, der er på den absolutte forkant i branchen. Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du som medarbejder vil blive udfordret på det faglige område, der vil være gode udviklingsmuligheder og afvekslende opgaver.

Om jobbet:

Som konstruktør vil dit primære arbejdsredskab være Autodesk Inventor og du vil komme til at arbejde med følgende typer af opgaver:
• Konstruktion af robotværktøjer
• Integration til perifert udstyr
• Deltagelse i projektforløb, hvor der skal konstrueres robotceller og værktøjer
• Maskinsikkerhed
• Medvirke i konceptfasen af projekter
• Sparring og vidensdeling med projektteamet ang. specifikation i udviklingsfasen
• Salgslayout

Om dig:

Vi forventer, at du har en relevant teknisk baggrund og gerne erfaring fra en lignende stilling. Din kreativitet og tekniske forståelse kommer til udtryk i din selvstændige opgaveløsning. Vi ser meget gerne, at du har erfaring med mekanisk konstruktion og ligeså arbejdet med robotværktøjer. Du arbejder struktureret og er god til at følge opgaven helt til dørs.

Vi arbejder ud fra vores værdier – K7. Det er derfor vigtigt at du kan identificere dig selv i et job:
• hvor vi sætter kunden først og ligger stor værdi i samarbejde, troværdighed og loyalitet.
• hvor der stilles krav til ærlighed, orden og engagement.
• hvor kvaliteten sættes i højsæde og du tager ansvar, er struktureret og sikrer ensartethed.
• hvor du får udfordret dine kompetencer og du får brug for din viden, kreativitet og ikke mindst dit overblik.
• hvor du i samarbejdet med kolleger kendetegnes som hold-spiller, positiv og en der yder og nyder respekt.
• hvor du har blik for det gode købmandskab igennem konkurrenceevne, mersalg og omkostningsbevidsthed.
• hvor den herskende kultur stiller krav til at du er professionel, innovativ og vedholdende.

Kjærgaard har mange års erfaring med udvikling, vedligehold, optimering og automatisering af produktionsprocesser i fødevareindustrien, på bryggerier og hos underleverandører til disse. Organisationen er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Kjærgaard tilbyder dig:

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil indgå i Engineering afdelingen sammen med andre engagerede kolleger. Vi bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ronni Ziegler på rzh @ kia.dk.
Du skal uploade din ansøgning og dit CV via https://www.kia.dk/jobmuligheder/

    Top