K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Mekanisk Konstruktør til Kjærgaard A/S – Løsningmaj 9, 2023

Har du en baggrund som maskintekniker, produktionsteknolog, maskiningeniør eller en anden relevant baggrund, så er det måske dig, vi søger til vores stilling som Mekanisk Konstruktør. Det er en spændende stilling, hvor du kommer til at være tilknyttet vores engineering-afdeling.

 

Hos Kjærgaard har vi mange års erfaring med udviklingsprojekter, turnkey-løsninger, vedligehold, optimering og automatisering af produktionsprocesser i fødevare, – metal- og pharmaindustrien og hos underleverandører til disse.

Vi søger en kollega til vores team af mekaniske konstruktører, der er idérig og passioneret omkring mekanisk konstruktion. Du vil blive en del af et dygtigt team, der løser mange forskellige arbejdsopgaver, hvilket gør hverdagen alsidig og udfordrende. Der vil derfor være gode udviklingsmuligheder i stillingen.

Om jobbet

Som mekanisk konstruktør hos os vil dit primære arbejdsredskab være Autodesk Inventor, og du vil komme til at arbejde med følgende typer af opgaver:

 • – konstruktion af håndteringsudstyr
 • – integration til perifert udstyr
 • – deltagelse i projektforløb, hvor der evt. skal konstrueres robotceller og værktøjer
 • – maskinsikkerhed
 • – medvirke i konceptfasen af projekter
 • – sparring og vidensdeling med projektteamet ang. specifikation i udviklingsfasen
 • – salgslayout
 • – kontakte underleverandører
 • – bestille de konstruerede dele

 

Dine kvalifikationer

Vi stiller krav til din faglighed og tekniske forståelse og forventer gode samarbejdsevner og projektforståelse. Vi ser derfor gerne, at du har en relevant teknisk baggrund, og at du derudover gerne har erfaring fra en lignende stilling. Din kreativitet og tekniske forståelse kommer til udtryk i din opgaveløsning, hvor du arbejder struktureret og er god til at følge opgaven helt til dørs.

Som person ser du muligheder frem for begrænsninger – og kan drive dine egne opgaver fra start til slut. Du har en struktureret tilgang og arbejder logisk. Derudover er det vigtigt, at du kan kommunikere godt, så du sammen med vores øvrige afdelinger og underleverandører, kan finde de bedste løsninger for den pågældende opgave.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med robotværktøjer, da du bl.a. skal konstruere disse. Det er dog ikke et krav.

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling som Mekanisk Konstruktør i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil få engagerede kollegaer. Vores tværfaglige profil gør os til et spændende team af medarbejdere, med mange forskellige kompetencer.

Vi bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

For at skabe et godt sammenhold og nærværende miljø, arrangeres der mange sociale arrangementer og vi griller gerne når solen skinner. Til de faste traditioner, som fastelavn og firmafest, bliver familien også inviteret med.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ronni Ziegler på rzh @ kia.dk eller Konstruktionschef Klaus Trampenau Christiansen på ktc @ kia.dk

Uploade din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

_____________________________________________________

 

Søg uopfordret

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

_____________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

  Top