K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Mekaniske montører til Kjærgaard A/S – Løsningjuni 1, 2021

Mekanisk montør/industritekniker

Vi har travlt med automations- og robotprojekter, derfor søger vi medarbejdere til vores produktionsteam, der varetager de mekaniske opgaver inden for samling, montage og installation.

Du tilbydes et alsidigt job, hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige projekter og dermed en bred vifte af arbejdsopgaver. Arbejdet vil primært foregå i Løsning, men der vil også være installation ude hos vores kunder.

Din faglige baggrund
• Du er uddannet industritekniker, klejnsmed, automatiktekniker eller tilsvarende, med bred erfaring og lyst til at arbejde både selvstændigt og i teams.
• Du har flere års erfaring som håndværker, men er stadig interesseret i at udvikle dig.
• Kørekort kategori B.

Som person er du:
Din energi og dit gode humør smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så din kunde får en tilfredsstillende service.
Dine gode samarbejdsevner gør dig til en vellidt kollega og en god ambassadør for Kjærgaard ude hos kunden.

Kjærgaard tilbyder dig:
• Et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger, der jævnligt mødes til sociale arrangementer
• En god og rummelig arbejdsplads med masser af mulighed for faglig og personlig udvikling
• Et udfordrende og selvstændigt job, hvor du meget gerne må bidrage med nye initia¬tiver og tiltag
• Løn efter kvalifikationer
• Sundheds- og pensionsordning

Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Ansøgning og CV
Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Hüttel på lhu@kia.dk eller 40800018. Send din ansøgning og dit CV via https://www.kia.dk/jobmuligheder/

    Top