K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  Anvend en tredjeparts backup

  Uden en off-site backup af dine Microsoft 365-data er du i fare for ikke at kunne genskabe dine filer. Microsoft anbefaler selv at bruge en tredjeparts backup. Derfor vælger virksomheder Kjærgaard IT, som deres tredjepart til at sikkerhedskopiere og beskytte deres Microsoft 365-data.

  Markedets mest omfattende Microsoft 365-dækning

  Med markedets mest omfattende Microsoft 365-dækning sikrer vi, at dine kritiske data er sikre, nemme at finde og tilgængelige – når end du har brug for det.

  • Blockchain-baseret krypteringsteknologi sikrer, at dine sikkerhedskopier er uforanderlige til ransomware og tab af data
  • Få adgang til dine data når som helst med fire sikkerhedskopier gemt på to separate leverandørneutrale lokationer
  • Hurtig søgning og detaljeret gendannelse på tværs af Exchange Online, OneDrive, SharePoint, Groups & Teams for at minimere nedetid

  microsoft 365 Kjærgaard
  microsoft 365 forbedret sikkerhed

  Dine data fortjener den bedste dækning

  Kjærgaard IT giver den mest omfattende og granulære beskyttelse samt arkiveringsunderstøttelse til alle nøgleapplikationer i Microsoft 365. Det er den bedste dækning på markedet.

  For at sikre, at dine M365-data altid er beskyttet, vokser vores dækning løbende i takt med nye opdateringer fra Microsoft.

  Vores dækning omfatter bl.a.

  Hvorfor skal jeg have en Microsoft 365 backup?

  Ifølge en undersøgelse fra IBM, viser, at 29 procent af al datatab skyldes menneskelige fejl. Tænk engang – dine kunders medarbejdere er én af de største trusler mod sikker opbevaring af data og filer. 29 procent af mistede data skyldes, at medarbejdere kommer til at slette filer, slette brugere, overskrive dokumenter, eller synkronisere forkert.

  Alligevel tror mange, at firmaets filer er beskyttet mod datatab. Men de fleste glemmer, at dokumenter og mails kun kan genskabes i op til 30 dage, efter de er slettet i Microsoft 365. Herefter er de væk for altid, medmindre der er en rigtig backup-løsning på plads.

  Få dine Microsoft 365-data tilbage på få sekunder

  Kjærgaard IT er specielt designet til administratorer og gør manuelle gendannelsesprocesser til fortiden.

  Med ultrahurtige og smarte søge- og gendannelsesfunktioner kan du gendanne flere terabyte om dagen og få dine M365-data tilbage til dens oprindelige placering sammen med original filstruktur og metadata.

  It support IT-hjælp Kjærgaard

  VIL DU HAVE EN IT-LØSNING SOM LEVER OP TIL DINE FORVENTNINGER?

  Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan en ny it-løsning kan skabe værdi for din forretning

  Afdelingsleder, IT
  Casper Nicolai Lund
  Tlf: +45 7565 0000
  Afdelingsleder, IT
  Mobil: +45 4080 0139
  Top