K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Montør til Kjærgaard A/S i Løsningmarts 4, 2024

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os i stillingen som montør. Så længe du brænder for mekaniske og elektriske opgaver og har flair for montage og installation – er vi sikker på, at du lykkes i stillingen. Det er derfor underordnet om din faglighed kommer fra en relevant uddannelse eller fra en stor interesse for at arbejde med opgaver inden for samling, montage og installation.

 

Hvis du har flair for ovenstående opgaver og har lyst til at arbejde med det på tværs af forskellige brancher, så skal du søge vores stilling som montør. Du bliver en del af vores projektteam og skal hjælpe vores kunder inden for automations- og robotbranchen.

Om jobbet

Vi har travlt med automations- og robotprojekter, og vi søger derfor en montør til vores projekt-afdeling, der varetager opgaver inden for samling, montage og installation.

Du tilbydes et alsidigt job, som montør, hvor du kommer til at arbejde på tværs af forskellige brancher – og dermed kommer til at arbejde med en bred vifte af forskellige projekter og arbejdsopgaver. Dit arbejdet vil primært foregå i Løsning, men der vil også være installation og idriftsættelse ude hos vores kunder. Vi bevæger os på tværs af brancher som food-, pharma-, metal- og vind-industrien, så vi kan garantere både udfordringer og afveksling i opgaverne.

Du kommer altså til at levere mekanisk service af højeste standard til vores kunder og dermed give dem de mest optimale løsninger, når du samler, monterer og installerer deres automations- og robotprojekter.

Dine kvalifikationer

 • – Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke relevant, så længe du fungerer godt med både mekaniske og elektriske opgaver. Du kan derfor både være ufaglært eller være uddannet håndværker såsom industritekniker, klejnsmed, automatiktekniker eller tilsvarende.
 • – Du har lyst til at arbejde både selvstændigt og i teams.
 • – Du er interesseret i at udvikle dig.
 • – Du har kørekort til kategori B.

 

Din energi og dit gode humør smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så din kunde får en tilfredsstillende service.

Dine gode samarbejdsevner gør dig til en vellidt kollega og en god ambassadør for Kjærgaard ude hos kunden.

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Kjærgaard tilbyder dig

 • – Et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger, der jævnligt mødes til sociale arrangementer
 • – En god og rummelig arbejdsplads med masser af mulighed for faglig og personlig udvikling
 • – Et udfordrende og selvstændigt job, hvor du meget gerne må bidrage med nye initiativer og tiltag
 • – Løn efter kvalifikationer
 • – Sundheds- og pensionsordning

 

Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ronni Ziegler på rzh @ kia.dk eller Klaus Christiansen på ktc @ kia.dk

Upload din ansøgning og dit CV her – Upload ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøg nu

_____________________________________________________

 

Søg uopfordret

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

_____________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

  Top