K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

OEE

OEE målinger

Med dataopsamling og egentlige OEE-målinger kan vi tage pulsen på din produktion.

Vi arbejder hos Kjærgaard med dataopsamling på mange forskellige niveauer. Nogle kunder ønsker permanent dataopsamling for at kunne udtrække hyppige rapporter over gennemløb og effektivitetsniveauer. Heraf ønsker mange løbende monitorering af produktionsdata, således at hele virksomheden kan følge med i produktionens kapacitet og effektivitet. Andre ønsker en kortvarig opsamling og analyse af oppetider, gennemløb og hændelser for en enkelt maskine eller proces.

Producenter af alle typer og størrelser kan øge produktionen, reducere omkostningerne og højne kvaliteten ved at udnytte eksisterende udstyr og arbejdskraft mere effektivt.

Dette kan opnås ved anvendelse af en professionel platform, som gennem detaljeret rapportering af de reelle fabriksaktiviteter, giver nøjagtige, relevante og specifikke informationer om produktionsapparatets ydeevne.

Disse data danner grundlag for at forstå årsagerne til ineffektivitet, spild og tabt kapacitet. Bevæbnet med denne forståelse sættes virksomhederne i stand til at finpudse og prioritere tiltag til procesoptimering, og dermed opnå færre driftstop, en kortere produktionscyklus og endelig øge den samlede produktivitet.

Klik her for at læse mere om Dataopsamling

Klik her for at se mere om Kjærgaard

  For yderligere info:

  Persons Division image

  Mads Christiansen
  Automationstekniker
  Tlf: 4080 0053

  Top