K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Økonomi- & administrationschef til Kjærgaard A/S – Løsningjuni 10, 2024

Vil du have en central rolle i krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelse? Og skal det være i en innovativ virksomhed med en stærk position som foretrukken partner i industrien? Så skal du helt sikkert læse mere om vores stilling som Økonomi- & administrationschef.

 

Industriens innovative partner

Effektivisering, energiforbrug, IT-infrastruktur og automatisering er nogle af de parametre, industrien kan skrue på for at forbedre sin konkurrenceevne på det globale marked – og det er netop inden for disse områder, at Kjærgaard A/S har sine styrker. Den tværfaglige totalleverandørs styrke er netop evnen til at kombinere standardløsninger på en ny og kreativ måde – med unikke løsninger og tilfredse kunder som resultat.

Kjærgaard A/S er en del af K7 Group, som også ejer SR Pack og Møn Maskinbyg, og til at varetage det overordnede økonomiske regnskab i alle koncernens selskaber, er vi på udkig efter en økonomi- og administrationschef. Hvis det er dig, kan du herudover se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • – drift og udvikling af økonomiafdelingen herunder personaleledelse af seks medarbejdere
  • – daglig personaleledelse af økonomiafdelingen herunder udvikling, onboarding, MUS og lønsamtaler
  • – drive udarbejdelse af budgetter, månedsregnskaber, forecasts, driftsøkonomiske analyser og rapportering
  • – overordnet ansvar for koncernens administrative opgaver og for IT-området
  • – bidrage til effektivisering samt optimere processer og forretningsgange
  • – forhandling med leverandører på administrative ydelser og møder med revision
  • – ansvar for løn, GDPR og momsindberetning

 

Du får base på kontoret i Løsning, hvor du får en central position i organisationen som tæt sparringspartner i relation til HR, administration og økonomi – både for de enkelte afdelingsledere, CFO og CEO, Per Smedegaard, som du får reference til.

Økonomisk sparringspartner og nærværende leder

For at lykkes i rollen som økonomi- og administrationschef er det først og fremmest afgørende, at du er en nærværende leder med ægte interesse i andre mennesker. Som person er du positiv, energisk og tillidsvækkende, og det falder dig naturligt at give noget af dig selv for at blive en del af teamet. Din kommunikationsstil er direkte og ærlig – men altid med mennesket overfor dig for øje.

Med din solide faglige ballast har du styr på såvel processer som økonomiske nøgletal, hvilket er med til at sikre, at du hurtigt anerkendes som en dygtig leder og en professionel sparringspartner. Struktur og handlekraft kendetegner din tilgang til dit arbejde, og derfor kan man trygt stole på, at du følger op – og følger til dørs.

Uddannelsesmæssigt kommer du formentligt med en akademisk baggrund såsom cand.merc. eller lignende – alternativt en HD(R), som du har bragt i spil i en lignende lederstilling, hvor du har haft det økonomiske ansvar.

Du har flair for IT, og du er superbruger af Excel. Erfaring med LESSOR og Uniconta er en fordel.

Foretrukken partner, faglig stolthed og flittige kolleger

Kjærgaard A/S blev stiftet som et lille el-firma for mere end 100 år siden, og der er sket meget siden da. Nye forretningsområder er kommet til, og i dag er Kjærgaard A/S en kompetent service- og automationsvirksomhed – og ikke mindst industriens foretrukne partner for kunder som Novo Nordisk, Envases, Danish Crown, Lego, West Pharmaceutical, KT Erhvervsbyg A/S, Carlsberg og mange flere.

Gennem ægte teamånd og viljen til kontinuerligt at dygtiggøre sig yder dine 170 kommende kolleger en stor indsats – både når det kommer til at hjælpe kunderne og til at bidrage til det gode arbejdsmiljø. Som den nye økonomi- og administrationschef vil du derfor opleve en stor faglig stolthed og en gensidig interesse kollegerne imellem, som jævnligt mødes til sociale arrangementer.

Interesseret?

For at komme i betragtning til dette job skal du søge stillingen via linket her – Søg jobbet Her kan du uploade dit CV samt beskrive din motivation for at ansøge, inkl. hvad du specifikt brænder for ved det pågældende job. Få konkrete tips til dit CV her.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte HumanTrust A/S, som arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist. Du kan kontakte Peter Bang Fasting Bauer (HumanTrust A/S) på tlf. 28 12 72 08, hvis du har spørgsmål.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde mellem HumanTrust A/S Kjærgaard A/S. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

    Top