K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Økonomimedarbejder til Kjærgaard A/S – Løsningnovember 17, 2022

Økonomimedarbejder

Er du serviceminded, ansvarsbevidst og løsningsorienteret, så er det dig vi søger som vores kommende kollega til vores økonomiafdeling. Du vil med din faglighed og engagement være med til at sikre et fortsat højt kvalitetsniveau i K7 Group.

Stillingen
I dit job som økonomimedarbejder hos Kjærgaard bliver du en del af økonomiafdelingen i en veldrevet virksomhed, hvor du i samarbejde med dine kompetente og hjælpsomme kolleger løser spændende opgaver.
Du vil udføre dit job i samarbejde med de andre kompetente økonomimedarbejdere.

Økonomiafdelingen fungerer som overordnet ansvarlig for de administrative opgaver i koncernens selskaber i K7 Group.

Stillingen er med ansættelse i Kjærgaards hovedkontor i Løsning og refererer til CFO for Kjærgaard.

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • – Varetagelse af og ansvar for de daglige bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver for virksomhederne i K7 Group
  • – Være en aktiv og bærende del af månedsafslutninger
  • – Diverse afstemninger
  • – Opfølgning på projektøkonomi
  • – Diverse ad-hoc opgaver.

Stillingen er baseret på 37 timer pr. uge.

Dine faglige kvalifikationer
Du har solid erfaring med bogholderi og regnskab fra en mellemstor/SMV-virksomhed og er kompetent inden for området samt trives med opgavetyperne.

Har du erfaring med Uniconta er det en klar fordel. Derudover har du gode Dansk kundskaber – både skriftligt og mundtligt og er formentlig erfaren bruger af Excel.

Det vil være et stort plus hvis du har erfaring med fra en projektorienteret virksomhed, og dermed har kendskab til styring af og opfølgning på projektøkonomi.

Dine personlige egenskaber
Din person er karakteriseret ved at du er ansvarsfuld, engageret og positiv. Du er selvkørende

og er i besiddelse af et godt energiniveau. Din arbejdsform er kendetegnet ved struktur, kvalitet, og et godt overblik, hvor du evner at prioritere i en travl hverdag.

Du bidrager til den gode stemning, og det falder dig naturligt at fremme teamarbejde og udvise hjælpsomhed. Endelig brænder du for at yde service og skabe succes i tæt samarbejde med dine gode kolleger.

Vi tilbyder dig
En interessant og selvstændig stilling, der bærer præg af spændende opgaver. Du bliver en del af økonomiafdelingen bestående af 7 medarbejdere, hvor kvalitet, kompetenceudvikling og et godt kollegaskab er nogle af kerneværdierne. Du vil opleve stor tillid, hjælpsomhed, fleksibilitet og ’frihed under ansvar’.

Derudover, er en del af Kjærgaards/K7 Groups grundlæggende kultur den uformelle organisation og omgangstone, hvor aktivitetsniveauet og humøret er højt.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en afvekslende og dynamisk hverdag med stor berøringsflade – med kollegerne i Kjærgaard/K7 Group.

K7 Group er en koncern i vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder fagligt og personligt.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt CFO Henning Bækhøj på tlf. 40800001.

Ansøgning og CV uploades via nedenstående link
Ansøg nu

Stillingen er til snarlig tiltrædelse på vores hovedkontor i Løsning.

_____________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

Top