K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  office 365 hvad er office 365 Kjærgaard

  Hvad er Office 365?

  Office 365 er en abonnementspakke, som du betaler månedligt eller årligt. Der er mulighed for online lagring og indeholder alle de velkendte Microsoft Office-programmer: Excel, PowerPoint og Word. O365 pakken opdaterer også automatisk, hvilket gør at du hele tiden har de nyeste programmer. Pakken kan anvendes på optil 5 enheder.

  Hvad er Microsoft 365?

  Det er ikke kun ændringen af navnet der er nyt fra Office 365 til Microsoft 365. den indeholder bl.a. de velkendte programmer samt Outlook. Derudover er der også mange apps der hjælper med mødeplanlægning, dokumenthåndtering og samarbejde.

  M365 pakken opdaterer selvfølgelig også sine applikationer automatisk, hvilket betyder du hele tiden har de nyeste funktioner. M365 har mulighed for at få Windows inkluderet – derfor er Microsoft 365 mere end kun programmer da den også indeholder et operativsystem der er cloudbaseret.

  microsoft 365 Kjærgaard
  microsoft 365 forbedret sikkerhed

  Forbedret sikkerhed med opgraderingen til Microsoft 365

  Microsoft 365 gør dit arbejde mere smart og produktivt, samtidigt med at den har en meget højere sikkerhed på tværs af brugere, data og enheder. Dvs. der er beskyttelse af identiteter, dokumenter, data, filer og Microsoft 365 kan hurtigere identificere, hvis der er trusler og brud på sikkerheden.

  Microsoft 365 vs. Office 365

  Har du endnu ikke fået opgraderet din Office 365 til Microsoft 365, vil det være en fordel at få det gjort. Der er mange sikkerhedsfordele ved at opgradere og det kan vi kun anbefale.

  Vi ved, at det kan være en smule forvirrende at vide, hvad forskellen er og hvilke fordele der er ved, at have den ene frem for den anden. Derfor har vi lavet en liste, hvor du kan se sammenligningen på de to versioner.

  office 365 microsoft 365
  Microsft 365 programmer1 licens

  Hvilken licens skal jeg vælge?

  Vi hører det ofte – det er svært at finde ud af, hvilken licens man skal have – og det er helt forståeligt. Det kan være en jungle at finde rundt i. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke behov du har i din virksomhed, og derefter finder vi den bedste løsning. Måske kan du endda spare penge ved at skifte abonnementstype for dine licenser.

  VIL DU HAVE EN IT-LØSNING SOM LEVER OP TIL DINE FORVENTNINGER?

  Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan en ny it-løsning kan skabe værdi for din forretning

  Afdelingsleder, IT
  Casper Nicolai Lund
  Tlf: +45 7565 0000
  Afdelingsleder, IT
  Mobil: +45 4080 0139
  Top