K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Opstart af Automationsteknolog uddannelsenseptember 14, 2018

Opstart af Automationsteknolog uddannelsen

Opstart af Automationsteknolog uddannelsen i Hedensted, gik over alt forventning. 14 nye elever havde skrevet sig op første dag det var muligt. Det er første gang nogensinde man kan tage en videregående uddannelse i Hedensted. Typisk har man skulle til større byer for at videreuddanne sig. men nu er det heldigvis muligt, hvis man vil være Automationsteknolog.

De fleste af eleverne kommer fra nærområdet. Det var også håbet for skolen, at kunne tiltrække unge elever så de kan blive i området. Samtidig er det også et ønske fra kommunen, at fastholde de færdiguddannede efter endt uddannelse.

Hedensted Kommune har fra første dag været en stor støtte til at få dette op at køre. Samtidig er det også virksomhederne der skal være i fokus, for at eleverne kan færdiggøre uddannelsen.

Kjærgaard A/S støtter den nye Automationsteknolog uddannelse i Hedensted Kommune. Vi ser det som et stort ansvar at tage del i at uddannelsen er kommet til Hedensted. Det er en fordel for os at være i tæt kontakt med både skole og elever,  når de skal videre ud og søge arbejde.

Vi ved at branchen er hård og konkurrencen for at få de bedste medarbejdere er ligeså. Derfor vil vi gerne være med til at hjælpe eleverne i den rigtige retning og være med til at udvikle dem. Opstart af Automationsteknolog uddannelsen er vi sikre på, nok skal være en kæmpe succes. Det synes vi allerede.

Se mere til vores ledige stillinger

Se mere om opstarten i indslaget her:

    Top