K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

JYSK minimerer driftstop med 3D pallekontrolapril 12, 2019

Kjærgaard RobSpector - 3D Pallekontrol

JYSK har minimeret driftstop, ved at øge kvalitetskravet til deres paller med RobSpector – 3D pallekontrol

”RobSpector lever op til vores høje krav. Det er nemt for vores operatører at betjene, vi kører det ønskede flow & kvaliteten på vores A-paller har minimeret driftstop & -skader på vores højlagre” Udtaler driftschef Frede Jørgensen, JYSK.

De fleste virksomheder oplever dyre og ærgerlige stop forårsaget af defekte paller, der sidder fast eller gør skade i produktionen eller på lageret. JYSK kendte til problemet og havde allerede en mekanisk pallekontrol, men den var ikke effektiv nok. Derfor investerede de i Kjærgaards 3D pallekontrol, der er robotstyret.

Før RobSpector kom til lageret i Uldum, anvendte JYSK et anlæg hvor kontrollen forgik mekanisk med cylindre, arme og plader. Der var tale om en proces, hvor pallekontrollen krævede mange ressourcer til justering og vedligehold, for at kunne leve op til JYSKs kvalitetskrav.

Kjærgaards pallekontrol RobSpector er et robotstyret anlæg med 3D vision, som både renser, sammenpresser søm i overfladen og scanner pallerne. Med Kjærgaards avancerede teknologi, fik JYSK muligheden for, at øge deres i forvejen høje krav til pallernes kvalitet og ensartethed, samt pallekontrollens hastighed.

Efter besøg hos andre RobSpector kunder, var JYSK ikke i tvivl og valgte den fuldautomatiske pallekontrol med buffersystem. Igennem en god dialog stod det hurtigt klart, at Kjærgaard kunne hjælpe JYSK yderligere ved at integrere de eksisterende rullebaner, hegn mv. og integrere dem med RobSpector.
I opstarten har JYSK via anlæggets skærme trimmet RobSpector, så de i dag har en væsentlig højere sorteringshastighed, mere ensartet sortering, og langt færre fejl i de automatiske højlagre i forhold til det gamle anlæg.

Kort efter den succesfulde indkøring og overtagelse af RobSpector, ordrerede JYSK et tilsvarende anlæg til deres nyeste lager i Bulgarien.

Se mere om Kjærgaards RobSpector pallekontrol her YouTube

For yderligere info:

Søren Kloster - Kjærgaard

Søren Kloster
Salgsdirektør
Tlf: 7565 0000

    Top