K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

ROB-SPECTOR – pallekontrol

Rob-Spector
– Ubemandet 3D-kontrol af paller

De fleste kan nikke genkendende til dyre og ærgerlige stop forårsaget af defekte returpaller, der sidder fast eller gør skade på produktionsapparatet. Med Rob-Spector foretages en ubemandet 3D-scanning af hver enkelt palle, så det helt undgås at bringe defekte paller ind i produktionen.

Robotten er udstyret med et kombiværktøj, der fører pallen igennem et børstesystem, hvor pallen fejes ren. Herefter føres pallen forbi et avanceret 3D-inspektionssystem, der foretager en komplet kontrol af alle pallens sider. Afbørstningen har den fordel, at intakte og dermed godkendte paller er rengjorte, før de føres videre i systemet. Herved reduceres risikoen for en eventuel kontaminering af produkter/emballage i den videre proces.

Rob-Spector leveres med robot, 3D-inspektionssystem, børsteanordning til bortfejning af snavs, gribeværktøj, sikkerhedsafskærmning og rullebaner til infeed af returpaller før inspektion, pallemagasin samt baner til aflevering af kontrollerede paller. Som option kan baner leveres efter kundens ønsker.

Klik her for at læse mere om Rob-Spector

    For yderligere info:

    Brian Fjordgaard
    Salg & projektdirektør
    Tlf: 7565 0000

    Top