K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

PerformanceTracker – Dataopsamling uden databoksoktober 16, 2019

Kjærgaard introducerer sit eget dataopsamlings system uden databokse

Dataopsamling OEE Kjærgaard - PerformanceTracker

Optimering og effektivisering er nøgleord i industrien og der arbejdes hver dag på at udvikle nye arbejdsgange og systemer. I øjeblikket er en af de mest omtalte måder at optimere på i automationsbranchen, dataopsamling og analyse – også kendt som OEE i daglig tale. Kjærgaard er nu klar med PerformanceTracker.

Kjærgaard kan nu præsentere PerformanceTracker, som er vores eget system udviklet til dataopsamling og analyse. PerformanceTracker skiller sig ud fra systemerne i resten af branchen ved, at man ikke skal tilkoble databokse eller andet udstyr på produktionsanlægget. I stedet implementeres systemet i produktionens PLCere og bruger dermed input fra eksisterende følere og sensorer mv. PerformanceTrackeren beregner og håndterer udstyrets data og sender dem videre til en cloud eller server.

Dataopsamling OEE PerformanceTracker Kjærgaard

Kunderne kan se fordelene ved PerformanceTracker

Kjærgaards ansvarlige for PerformanceTrackeren Rune Birk Jensen udtaler: PerformanceTrackerens operationelle fordel for kunden ligger i, at operatøren/teknikeren ikke skal indrapportere manuelt til systemet og der ikke skal tilkobles ekstra udstyr. PerformanceTrackeren opsamler, beregner og sender data automatisk. Arbejdsgangen vil være uændret for operatøren/teknikeren, der kan holde fokus på sine normale opgaver.

Live eller historisk data kan visualiseres på alle platforme

De beregnede data visualiseres i Microsoft Power BI, der er et kendt standardværktøj. Det giver brugeren mulighed for selv at designe sit dashboard. Desuden kan Power BI også generere simple rapporter, som kan pushes til en mail. Power BI kan både vise live og historiske data. Programmet afvikles i en browser eller installeres via en app til tablets og smartphones, så man kan tilgå alle steder fra.

For yderligere info om Kjærgaard Performance Tracker og OEE-målinger kontakt:

Dataopsamling - PerformanceTracker - Kjærgaard Rune Birk Jensen
Rune Birk Jensen
Tlf: 7565 0000

Klik her for at læse mere om OEE

    Top