K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  Video box

  PHARMA

  PHARMA

  Optimering af farmaceutisk produktion gennem øget automatisering og effektivisering af arbejdsgange og energiforbrug.

  Som robot- og turnkeyleverandør er Kjærgaard den foretrukne på nogle af landets førende medicinalvarefabrikker. Faktisk har Kjærgaard leveret løsninger til medicinalvareproduktion siden de tidlige 90’ere, hvor næsten alle insulinpenne og dele hertil blev kvalitetskontrolleret af et visionsystem fra Kjærgaard. Allerede dengang var der strenge krav til sporbarhed og datadisciplin.

  I dag leverer vi mange forskelligartede automationsløsninger til medicinal industrien, hvor løsningerne bl.a. fjerner ensidigt gentagende arbejde og tunge løft. Gennem automatisering og integration af datasystemer indføres en 0-fejlsproduktion, hvor beslutninger om produkternes fremfærd i produktionsapparatet træffes på baggrund af data og ikke på baggrund af menneskelige vurderinger.

  GAMP og 21 CFR Part 11

  I medicinalindustrien, hvor alle processer er nøje kontrolleret for at sikre patientens sikkerhed, er datadisciplin og dokumentation helt afgørende. For at leve op til branchens krav om validering og sporbarhed har vi etableret et specialistteam i vores automationsafdeling, der – udover flere års erfaring med farmaceutisk produktion – har gennemført kurser i validering, GAMP og 21 CFR Part 11. Uanset hvilken løsning vi leverer, medfølger et gennemarbejdet sæt af dokumentation jf. kravene fra medicinalindustrien og FDA.

  Klik her for at se mere om Kjærgaard

  Klik her for at læse om Kjærgaard

   For yderligere info:

   Persons Division image

   Per Smedegaard
   Adm. direktør
   Tlf: 7565 0000

   Top