K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Video box

PLC & SCADA

PLC & SCADA

Vores erfarne og veluddannede programmører arbejder efter nøje tilrettelagte strukturer, der betyder, at alle vores programmører uden besvær kan redigere og servicere alle PLC-løsninger, der er blevet og fremover vil blive leveret af Kjærgaard. Vores høje grad af standardisering betyder, at vi udvikler hurtigere og mere fejlfrit og at vi hurtigere og mere effektivt kan servicere anlæggene.

Vi programmerer PLC-løsninger baseret på markedets anerkendte platforme – med primær vægt på Siemens og Rockwell Automation, der konstant holder os ajour med de nyeste teknologier og arbejdsrutiner.

Ligesom vi har indført standarder for opbygningen af alle vores softwareløsninger – lige fra visionsoftware til opbyningen af komplekse PLC-programmer – leverer vi også en standard brugerflade baseret på SCADA. Ved at basere vores intuitive brugerflade på SCADA-løsningen RSView, der er et komponentbaseret system, har vi muligheden for at integrere vidt forskellige løsninger i en og samme brugerflade og dermed lette dagligdagen for brugerne af vores løsninger.

RSView muliggør endvidere problemfri integration til alle andre softwareløsninger fra Rockwell samt produkter fra Microsoft og andre tredjeparts produkter.

Klik her for at se mere om Automation

Læs mere om intelligente styringer

  For yderligere info:

  Persons Division image

  Søren Kloster
  Salgsdirektør
  Tlf: 7565 0000

  Top