K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Praktikant til Kjærgaard A/S- Odensejuni 10, 2024

Drømmer du om at blive en del af en af Danmarks bedste Automationsvirksomheder? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikstilling til dig.

 

Som praktikant hos Kjærgaard, kommer du til at dykke ned i mange områder af automatisering. Bl.a. kommer du til at arbejde med PLC, HMI, Robotter, maskinstyringer, fejlfinding på anlæg m.m. Hos Kjærgaard ser vi praktik som mere end bare praktik. Vi har forventninger til vores medarbejdere, og håber du har forventninger til os. Vi tilbyder et indblik ind i et spændende og udfordrende arbejdsliv, dét er en uvurderlig erfaring at tage med sig i bagagen. Du får praktisk erfaring, og en unik mulighed for at lære fra vores dygtige kolleger.

Dine kvalifikationer

Du er i gang med en uddannelse som Automationsteknolog, Automationsingeniør, Maskinmester eller anden el-teknisk relevant uddannelse. Du er naturlig nysgerrig, og åben over for nye ideer, samt god til at finde løsninger på opgaver og problemer.

Hvis du også kan tjekke nedenstående af, er du godt på vej til at matche profilen som praktikant hos os.

  • – du er omhyggelig med dine opgaver og brænder for en god finish
  • – du er systematisk og struktureret
  • – du er åben og imødekommende
  • – du kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at tage initiativ
  • – du er ansvarsbevidst og har et godt overblik
  • – du kan samarbejde med andre, og ser det som en fordel at samarbejde

 

Om jobbet

Det er vigtigt for os, at du ikke er bange for at kaste dig ud i at lære, og samtidig har mod på at få egne opgaver – måske endda tage ansvar i et projekt. Som praktikant vil din rolle være at hjælpe vores kollegaer med at afdække deres processer, sætte software op, og teste det sammen med vores teknikere.

Jo mere du udvikler dig i dit praktikforløb, jo mere ansvar vil du få. Det er vigtigt for os at opgaverne du får, også har din interesse. Det gælder også det område du vil skrive om i din praktikopgave. Vi ser en fordel i at du skriver din opgave i forlængelse af praktikforløbet, da du hele tiden er i tæt kontakt med dygtige erfarende kollegaer. Under hele forløbet stiller vi pc, printer og kaffe til rådighed, så du kan få det bedste resultat ud af din praktikopgave.

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.


Er du vores nye praktikant?

Hvis du kan se dig selv, som vores praktikant, er du velkommen til at ringe eller sende os din ansøgning.

Har du spørgsmål ang. praktikpladsen, forløbet, eller andre relevante spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Divisionschef Morten Winther Juhlin på mwj@kia.dk
Stillingen er med snarlig tiltrædelse i Odense.
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

_____________________________________________________

 

Søg uopfordret

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

____________________________________________________________

Om Kjærgaard 

Kjærgaard er med sine 100 år en virksomhed, med et solidt team af ca. 160 medarbejdere, hvoraf vi i Odense-afdelingen er ca. 25 medarbejdere. Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

    Top