K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

  video box

  RobBox – kasserejser

  Hos Kjærgaard A/S tilbyder vi automatiseret rejsning af kasser med robotter.

  Med vores kasserejsere kan du effektivisere din produktion og derved spare både tid og penge. Kasserejserne gør kasserne klar til brug ved at rejse de flade kasser og samle dem. Efter denne proces er kasserne klar til at blive fyldt op med produkter.

  Fleksibilitet er nøgleordet 

  Det er enkelt at betjene vores kasserejsere, der har en simpel brugerflade. Via et operatørpanel sker omstillingen til andre typer emballage hurtigt efter kun få timers instruktion. Det betyder at omstillingen af kasserejseren er nem for operatøren, der ikke har brug for erfarne teknikere.

  Vores kasserejsere kan altså let omstilles til at rejse flere forskellige størrelser emballage – og kan nemt justeres og derfor bruges til mere end blot én type emne. Kasserejseren kan integreres med hhv. tape- eller hotmeltlukning afhængig af, hvad behovet er for dig.

  Vi indkører og tester RobBoxen inden levering så opstilling og indkøring kan ske hos jer på få dage og med minimal produktions stop.

  Udvid med en hel pakkelinje 

  Kasserejserne er blot en del af vores pakkelinje. Gennem vores brede udvalg af forskellige løsninger, kan du sammensætte din pakkelinje præcis, som du ønsker, den skal være. Du kan f.eks. tilføje vores RobPack, der gør det muligt for dig også at pakke produkter i de klargjorte kasser fra RobBoxen.

  Vores robotter giver en enorm fleksibilitet, og det er kun fantasien, der sætter grænserne. Sker der ændringer i den virksomhed, så kan du let fjerne eller tilføje andre funktioner, der gør pakkelinjen optimal for din virksomheds behov.

   For yderligere info:

   Persons Division image

   Søren Kloster
   Salgsdirektør
   Tlf: 7565 0000

   Top