K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Rob-Flex – lynhurtig pick’n’placedecember 4, 2017

Rob-Flex - lynhurtig pick'n'place

Vi har udviklet robotmodulet Rob-Flex – lynhurtig pick’n’place, som er en komplet celle opbygget omkring en lynhurtig delta-parallelrobot.

Rob-Flex er opbygget i et solidt chassis af rustfrit stål og er således velegnet til alle typer af industrier – også fødevare-, medicinalindustrien. Anlægget integreres nemt henover det transportbånd, hvorfra robotten skal opsamle emner. Løsningen har sin berettigelse til opgaver, hvor lette emner skal flyttes i en fart. F.eks. i forbindelse med pakning og sortering. Et integreret vakuumsystem til ansug og slip af emner sørger for, at robotten kan klare pick’n’place-rutiner helt op til 150 pick i minuttet.

Styringen på Rob-Flex er baseret på en standard motion controller fra Rockwell Automation. Kjærgaard leverer et brugervenligt operatørinterface, der gør det nemt at betjene robotten i dagligdagen. Rob-Flex fås med integration til RobOptic, der er vores system til guidance af robotten. Der kan også leveres en sanitær udgave af Rob-Flex – lynhurtig pick’n’place. Det vil sige en to-akset robot udført i en rustfri konstruktion.

Klik her for at læse mere om Rob-Flex.
Se video med Rob-Flex

    Top