K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Rob-Spector – ubemandet 3D-kontrol af pallerdecember 4, 2017

De fleste kan nikke genkendende til dyre og ærgerlige stop forårsaget af defekte returpaller, der sidder fast eller gør skade på produktionsapparatet. Med RobSpector foretages en ubemandet 3D-scanning af hver enkelt palle, så det helt undgås at bringe defekte paller ind i produktionen.

Robotten er udstyret med et kombiværktøj, der fører pallen igennem et børstesystem, hvor pallen fejes ren. Herefter føres pallen forbi et avanceret 3D-inspektionssystem, der foretager en komplet kontrol af alle pallens sider. Afbørstningen har den fordel, at intakte og dermed godkendte paller er rengjorte, før de føres videre i systemet. Herved reduceres risikoen for en eventuel kontaminering af produkter/emballage i den videre proces.

RobSpector leveres med robot, 3D-inspektionssystem, børsteanordning til bortfejning af snavs, gribeværktøj, sikkerhedsafskærmning og rullebaner til infeed af returpaller før inspektion, pallemagasin samt baner til aflevering af kontrollerede paller. Som option kan baner leveres efter kundens ønsker.

Klik her og læs mere om Rob-Spector.

    Top