K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Robotprogrammør til Kjærgaard A/S – Løsningjanuar 3, 2024

Hos Kjærgaard A/S søger vi en dygtig robotprogrammør til automationsprojekter.

 

Kjærgaard har mange års erfaring med udvikling og turnkey projekter indenfor optimering og automatisering af produktionsprocesser i fødevare-, metal- og pharma industrien og hos underleverandører til disse. Organisationen er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Hos Kjærgaard stiler vi efter vores K7-værdier for at skabe konkurrencefordele for vores kunder og sikre en kultur, hvor vi er fælles om at skabe en god arbejdsplads og et sundt Kjærgaard – nu og i fremtiden.

Vi stiller store krav til din faglighed og tekniske forståelse og forventer gode samarbejdsevner og projektforståelse. Den rette kandidat vil blive en del af et spændende team, der er på den absolutte forkant i branchen. Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du som medarbejder får egne ansvarsområder, gode udviklingsmuligheder og afvekslende opgaver.

Om jobbet

Som robotprogrammør ligger dine opgaver indenfor robotsoftware programmering og i samarbejde med produktionen vil du varetage følgende:

  • – deltagelse i hele projektforløbet fra udvikling til indføring hos kunden
  • – udvikling af robotsoftware
  • – medvirke i konceptfasen af projekter
  • – sparring og vidensdeling med projektteamet ang. specifikation i udviklingsfasen
  • – indkøring og test af anlæg hos Kjærgaard
  • – idriftsættelse af anlæg hos kunden

 

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund som elektriker, ingeniør eller lignende og har PLC erfaring og erfaring med robotprogrammering. Derudover ser vi gerne, at du er vant til at arbejde med automation. Vi forventer, at du har kendskab til en eller flere af følgende robotter: Hyundai, ABB, Motoman, Kuka m.fl.

Da vi arbejder internationalt, skal du, ud over dansk, også beherske engelsk i skrift og tale.

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling som robotprogrammør i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil få engagerede kollegaer. Vores tværfaglige profil gør os til et spændende team af medarbejdere, med mange forskellige kompetencer.

Vi bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

For at skabe et godt sammenhold og nærværende miljø, arrangeres der mange sociale arrangementer og vi griller gerne når solen skinner. Til de faste traditioner, som fastelavn og firmafest, bliver familien også inviteret med.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ronni Ziegler på rzh@kia.dk

Uploade din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

_____________________________________________________

 

Søg uopfordret

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

_____________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

    Top